MEDIA

Big Brother: Έκανε τη μεγάλη ανατροπή! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (vids)

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση 3/9
Ο Ισίδωρος Δούνης αποκαλύφθηκε και ανέτρεψε την ψηφοφορία
ΣΚΑΪ

Big Brother: Ο Ισίδωρος αποκαλύφθηκε και... ανέτρεψε την ψηφοφορία - Ποιοι είναι ο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η πρώτη ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε στο Big Brother το βράδυ της Πέμπτης (2/9) κι οι παίκτες εξήγησαν στο δωμάτιο επικοινωνίας ποια είναι τα κριτήριά τους για την απόφασή τους. Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι ο κάθε παίκτης έμπαινε στο δωμάτιο επικοινωνίας ψηφίζοντας αρνητικά τους δύο που ήθελε να βρεθούν εκτός σπιτιού.

Έτσι οι τρεις παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και ήταν αρχικά υποψήφιοι προς αποχώρηση, ήταν η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η Ελένη Σπανού κι ο Μελέτης Γαβαλάς. Οι δύο κοπέλες έδειξαν πως το περίμεναν όμως όχι ο Μελέτης Γαβαλάς ο οποίος μιλώντας στον Μεγάλο Αδελφό άφησε να εννοηθεί ότι οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του δεν του έχουν δώσει κάποιο δείγμα ότι δεν τον θέλουν μέσα στο σπίτι.

Στη συνέχεια ακολούθησε αγώνισμα για το βέτο της εβδομάδας. Νικήτριες αναδείχθηκαν η Ευδοκία και η Ανχελίτα, οι οποίες ωστόσο δεν θέλησαν να αξιοποιήσουν το δικαίωμα του βέτο. Λίγο αργότερα ήρθε η ώρα για την επανεμφάνιση του Ισίδωρου Δούνη, ο οποίος μέσα από ένα βίντεο άφησε... άφωνους τους συμπαίκτες του με τις αποκαλύψεις του.

O Ισίδωρος σχολιάζοντας με έντονο ύφος τη συμπεριφορά των συμπαικτών, δήλωσε την έντονη ενόχλησή του με τα όσα είδε από τον Παναγιώτη Πέτσα. Έτσι αποφάσισε να τον ορίσει ως υποψήφιο προς αποχώρηση, εξαιρώντας τη Σαμάνθα. Επομένως, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι: ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Μελέτης Γαβαλάς και η Ελένη Σπανού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης

Μίκης Θεοδωράκης: Οι σημαντικότεροι σταθμοί της ζωής του - Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Mad Clip: Οι κάμερες «μίλησαν»! Η τρελή πορεία προς το θάνατο - Τι κατέθεσε ο οδηγός του Audi R8

Μίκης Θεοδωράκης: Τι συμβαίνει όταν στη χώρα κηρύσσεται «εθνικό πένθος»