MEDIA

Ιωάννα Λίλη: Με έχουν «χαλάσει» πράγματα που είδα στο GNTM - Γιατί κυκλοφορώ με μπαστούνι

Ιωάννα Λίλη
Η Ιωάννα Λίλη αποδοκίμασε ορισμένα από όσα είδε να συμβαίνουν στο GNTM
ΑΝΤ1

Η Ιωάννα Λίλη αποδοκίμασε ορισμένα από όσα είδε να συμβαίνουν στο GNTM - Τι είπε για τον εαυτό της ως σύζυγο και μητέρα

Κριτική στο GNTM άσκησε η Ιωάννα Λίλη εκφράζοντας τη διαφωνία της με ορισμένα από όσα έχει δει στο ριάλιτι με τα υποψήφια μοντέλα ενώ μίλησε και για τον ρόλο της ως μητέρα και σύζυγος καθώς και για την περιπέτεια της υγείας της που την υποχρέωσε να κυκλοφορεί με μπαστούνι.

Αρχικά η Ιωάννα Λίλη είπε στην εκπομπή The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ορισμένες φορές αυτό που βλέπει στο GNTM «με χαλάει». «Μου αρέσουν κάποιοι κριτές και κάποιοι άλλοι όχι. Δεν θα πω ονομαστικά. Η Βίκυ Καγιά το έχει χτίσει το πρόγραμμα. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου προσπαθεί, έχει δείξει καλές προθέσεις να δώσει κάτι παραπάνω κι είναι ακόμα καινούρια, δεν έχει παιδευτεί σε άλλο πρόγραμμα. Θα δείξει κι άλλα, θέλει τον χρόνο της» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Λίλη.

Όπως εξήγησε ήταν ορισμένες από τις δοκιμασίες που την έχουν «χαλάσει» και συγκεκριμένα «εκεί που ήμουν αντίθετη ήταν στην πρώτη δοκιμασία με τα ζευγάρια, όπου τα παιδιά δεν γνωρίζονταν ακόμα καλά-καλά και τους έβαλαν να είναι πολύ κοντά σαν ζευγάρια. Στα χρόνια της πορείας μου, δεν μου παρουσιάστηκε ποτέ να είμαι κοντά σε άντρα ή γυναίκα. Ήταν παραπάνω για τα νούμερα τηλεθέασης. Προσωπικά με ενόχλησε. Παρακολουθεί νέος κόσμος και νέα παιδιά».

Η Ιωάννα Λίλη ως μητέρα και σύζυγος

Μιλώντας για τον εαυτό της και το ρόλο της ως μητέρα μιας 15χρονης κόρης και ενός 8χρονου αγοριού η Ιωάννα Λίλη εξομολογήθηκε ότι «καμία φορά αναρωτιέμαι αν έχω μείνει πίσω κι εγώ, μπορεί να νιώθω ότι έχω μείνει χρόνια πίσω και σε κάποιες απόψεις ίσως είμαι οπισθοδρομική. Συζητώ με την κόρη μου και πάνω στην κουβέντα ακούω φράσεις και λέξεις που δεν τις… πιάνω, είναι της νέας γενιάς. Ο μικρός ασχολείται με την μπάλα, του αρέσει η μπάλα, αλλά δεν παθιάζεται με το ποδόσφαιρο, όπως ο άνδρας μου. Δεν λαχταρά να γίνει ποδοσφαιριστής. Αγαπά πολύ την ταχύτητα του αρέσει πολύ, εννοείται όμως είναι πολύ προσεκτικός».

Η Ιωάννα Λίλη αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη μιλώντας για «σκαμπανεβάσματα» και προσθέτοντας ότι «αν υπάρξει ζευγάρι που θα σου πει πως όλα είναι τέλεια και καταπληκτικά, θα σου πει ψέματα. Το θέμα είναι να είσαι εκεί και να είσαι βράχος, αλλά και να κάνεις και τις υποχωρήσεις που χρειάζεται γιατί αν δεν τις κάνεις της υποχωρήσεις εκεί το χάνεις το παιχνίδι».

«Αυτά τα δύο χρόνια με την καραντίνα στη χώρα μας ήταν σε έξαρση η ενδοοικογενειακή βία, ενώ είδαμε και πολλά διαζύγια που βγήκαν στην επιφάνεια, ήταν πάρα πολύ λυπηρό αυτό. Εμείς στην καραντίνα τα περάσαμε όμορφα γιατί χαρήκαμε τον μπαμπά μας (Θοδωρή Ζαγοράκη) λίγο παραπάνω εδώ και στα τόσα χρόνια γάμου δεν τον είχαμε χαρεί τόσο πολύ, έλειπε συνεχώς σε ταξίδια» πρόσθεσε η Ιωάννα Λίλη.

Η Ιωάννα Λίλη και το μπαστούνι

Η Ιωάννα Λίλη αναφέρθηκε τέλος και στον λόγο για τον οποίο κυκλοφορεί με μπαστούνι διευκρινίζοντας ότι όλα ξεκίνησαν πριν δυο χρόνια όταν χειρούργησε το δεξί πόδι «γιατί νόμιζα ότι έχω κότσι αλλά τελικά ήταν οστεόφυτο το οποίο το δημιουργεί ο οργανισμός από την πολύωρη ταλαιπωρία με το πόδι μου, μετά από χρόνια ορθοστασίας και πάνω στα τακούνια. Αρχικά φορούσα ένα παράξενο παπούτσι αναπαυτικό επειδή κούτσενα και είπε να πάρω ένα μπαστούνι να κάνω ένα πιο… vitage στυλ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ

Παραλίγο ξύλο στο «Bachelor»! Βρισιές και «ντου» μετά το «πουτ…» που είπε η μια παίκτρια στην άλλη

Θρίλερ στο Αιγάλεω: Άφαντος ο γιος της 55χρονης – Τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. και εξαφανίστηκε