MEDIA

GNTM 4: Ο νέος παίκτης και η απρόσμενη αποχώρηση που αιφνιδίασε τους πάντες (1/11)

GNTM

Μια έκπληξη περίμενε τα μοντέλα στο σπίτι του Greece's Next Top Model αλλά και τους τηλεθεατές, το βράδυ της Δευτέρας (1/11).

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη, οι 11 διαγωνιζόμενοι έπρεπε να γίνουν ξανά 12, με αποτέλεσμα ένας νέος παίκτης να «εισβάλει» στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star.

Οι αντιδράσεις

Ο Αιμιλιανός Ιωάννης Κλαυδιανός, που ήταν ήταν ένας από τους επιλαχόντες στα bootcamp μπήκε στο παιχνίδι και η είσοδός του έδειξε να αιφνιδιάζει τους υπόλοιπους παίκτες.

Οι περισσότεροι παίκτες τον υποδέχθηκαν με θετική διάθεση.

Ωστόσο, υπήρξαν κι οι αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, η Όλγα, ανέφερε ότι θα ήταν πιο δίκαιο να επιστρέψει ένας παίκτης που είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι κι αποχώρησε.

Οι Αmish και η τιμωρία

Στη φωτογράφιση αποχώρησης οι παίκτες δεν θα μπορούσαν να ψηφίσουν ποιον θα σώσουν όπως ανακοινώθηκε από τους κριτές Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό. Αυτή ήταν η «τιμωρία» τους για τα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο.

Το θέμα της φωτογράφισης ήταν η «επιστροφή στη φύση» με τα μοντέλα να μεταφέρονται στη ζωή των Αmish και να ποζάρουν εκτελώντας αγροτικές εργασίες, μπροστά στο φακό του Δημήτρη Κλεάνθους.

Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες ήταν των Μαρία, Ειρήνης και Κυβέλης με την τελευταία να αναδεικνύεται και νικήτρια.

Αποχώρηση - έκπληξη

Οι τρεις που βρέθηκαν στην δύσκολη θέση των υποψήφιων προς αποχώρηση ήταν οι Γιάννης, Ντίνος και Κωνσταντίνος.

Ο τελευταίος σώθηκε από τους κριτές, ενώ ο Ντίνος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι, απόφαση που έδειξε να αιφνιδιάζει τους πάντες.