MEDIA

Eric Roberts: Λατρεύω την ελληνική κουζίνα όπως τη γυναίκα μου – Λογικό να τσακώνομαι με την Τζούλια

 Eric Roberts
Ο Eric Roberts μίλησε για την Ελλάδα, την ελληνική κουζίνα αλλά και την διάσημη αδερφή του, Τζούλια Ρόμπερτς
ΑΝΤ1

Ο Eric Roberts μίλησε για την Ελλάδα, την ελληνική κουζίνα αλλά και την διάσημη αδερφή του, Τζούλια Ρόμπερτς

Για την πρώτη του φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα δηλώνοντας χαρούμενος μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ηθοποιός Eric Roberts, ο οποίος μίλησε και για την διάσημη αδελφή του, Τζούλια Ρόμπερτς.

Όπως είπε ο Eric Roberts «είχα έναν φίλο που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αμερική και μου έμαθε ελληνικά. Το μόνο που θυμάμαι είναι το “είμαι φίλος μου”. Τα μόνα που ξέρω για την Ελλάδα είναι από τον φίλο μου τον Γιώργο. Έχω μια απίστευτη θέα από το μπαλκόνι μου που βλέπει το Αιγαίο πέλαγος. Σκέτος παράδεισος. Λατρεύω την ελληνική κουζίνα όσο λατρεύω και τη γυναίκα μου. Είναι εκπληκτική».

Ο Eric Roberts, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «GreekJob» είπε ότι «μέχρι τώρα έχω γυρίσει μια σκηνή στην Ακρόπολη. Ο Άνθιμος (σ.σ. Ανανιάδης ο οποίος είναι παραγωγός της ταινίας) είναι πολύ καλό παιδί και το ρίξαμε έξω χθες το βράδυ».

Από τη συζήτηση με τον Eric Roberts δεν θα μπορούσε να λείψει και η Τζούλια Ρόμπερτς για την οποία εξέφρασε τη μεγάλη του αγάπη λέγοντας ότι «εγώ την βοήθησα να πάρει τον πρώτο της ρόλο και μετά προχώρησε μόνη της. Όλα αυτά τα κατόρθωσε η ίδια». Ο Eric Roberts μίλησε και για την κόρη του και επίσης ηθοποιό, Έμμα, λέγοντας «έχει φυσικά το όνομα της οικογένειας οπότε ήταν ουσιαστικά σαν να την καλούσε ο χώρος. Την καλούσε να μπει και ήταν ωραίο αυτό. Όλοι νομίζουν ότι με πειράζει να με ρωτάνε για την αδερφή μου. Γιατί; Εγώ την έβαλα στον κινηματογράφο, Λατρεύω την αδερφή μου, είμαι περήφανος για εκείνη. Στην οικογένεια είμαστε θαυμαστές της Τζούλια Ρόμπερτς. Και όλοι φοβούνται να την αναφέρουν μπροστά μου. Δεν υπάρχει θέμα».

Ο Eric Roberts απάντησε και για τις φήμες που κατά καιρούς τον θέλουν να έχει τσακωθεί με την αδερφή του: «Αδέλφια είμαστε, είναι λογικό να τσακωνόμαστε κατά καιρούς. Η μόνη φορά που έχουμε παίξει μαζί ήταν στην πρώτη της ταινία που έπαιζε τη μικρή μου αδερφή. Παρεμπιπτόντως δεν ήταν καθόλου καλή ταινία. Υπήρξαν κάμποσες φορές που συζητήθηκε αυτό, αλλά δεν κατέστη δυνατό λόγω προγράμματος. Το θέμα δεν είναι να παίξουμε εγώ η αδερφή μου και η κόρη μου σε μια ταινία, το θέμα είναι να είναι η ιδανική για εμάς».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Η επιθυμία της οικογένειάς του (pics)

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται ψυχρή εισβολή στην Ευρώπη - Θα επηρεάσει τη χώρα μας; (vid)

Τουρκία: Θα «ρίξει» τον Ερντογάν η παραπαίουσα οικονομία μετά από 19 χρόνια;