MEDIA

The Voice – Ρουβάς: «Έχεις πάρει τα μυαλά της κόρης μου – Σε περίμενα» (video)

The Voice – Ρουβάς: «Έχεις πάρει τα μυαλά της κόρης μου – Σε περίμενα» (video)

The Voice: Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Σάκη Ρουβά στο μουσικό talent show

Στη σκηνή του «The Voice» το Σάββατο (6/11) εμφανίστηκε ο Κριστιάν, που ερμήνευσε το «Suspicious Minds».

Ο διαγωνιζόμενος ήταν γνωστός του Σάκη Ρουβά, με τον Έλληνα σταρ να είναι ο μοναδικός που γύρισε την καρέκλα του και μάλιστα τελευταία στιγμή.

Αμέσως μετά την ερμηνεία του, όμως, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να προδώσει στο τηλεοπτικό κοινό και του coaches την γνωριμία του με τον Κριστιάν.

«Έλεγα θα έρθεις, δεν θα έρθεις… Δεν ήμουν σίγουρος. Περίμενα ότι θα έρθεις. Περίμενα ότι θα έρθεις και θα τραγουδήσεις κάτι από αυτά που τραγουδούσες το καλοκαίρι. Ο Κρίστιαν είναι σκίπερ και έχουμε ταξιδέψει μαζί. Επειδή έχω ένα καταμαράν που κάνω διακοπές με την οικογένεια, ο Κρίστιαν έχει πάρει τα μυαλά της κόρης μου της Αριάδνης! Τραγουδάει πάρα πολύ ωραία. Σήμερα δεν ήσουν όμως τόσο καλός. Ήθελα πιο πολύ δύναμη να σου πω την αλήθεια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο απόλυτος Έλληνας σταρ.

«Ήμασταν στην Κύθνο και έχει έξι μποφόρ γεμάτα, ίσως και επτά και μας χαλάει μια μηχανή. Έμπαινε όλη η μούρη του σκάφους μες στο νερό. Είχαν κάτσει τα πιτσιρίκια μπροστά στα ρέλια και τους πήραμε σωσίβια και τα βάλαμε μέσα. Εκεί όμως δεν είχες καθόλου άγχος. Όπως επίσης όταν τραγουδούσες στο καταμαράν δεν είχες άγχος» πρόσθεσε ο Σάκης Ρουβάς για τον διαγωνιζόμενο του The Voice.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο και με βίασε» - Σοκάρουν οι καταθέσεις κατά γνωστού ηθοποιού

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Αττική; Τέσσερις σεισμολόγοι απαντούν στο Newsbomb.gr

Σέρρες: Τρία σφυρίγματα και μετά σιγή - Σκότωσε τον αγροφύλακα για να βοσκήσει τα κατσίκια του