MEDIA

DWTS: Τεράστια έκπληξη! Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί (video)

DWTS: Τεράστια έκπληξη! Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί (video)

DWTS: «Βόμβα» στο χορευτικό σόου – Το ζευγάρι που αποχώρησε με δάκρυα

Το βράδυ της Κυριακής (14/11) παρακολουθήσαμε το 5o live για το «Dancing with the Stars» και οι 13 celebrities με τους παρτενέρ τους, μετά τη συγκινητική αποχώρηση της Ρεγγίνας Μακέδου και του παρτενέρ της στο 4ο live, μας παρουσίασαν ένα μοναδικό θέαμα με τις εμπνευσμένες χορογραφίες τους!

Η λαμπερή Βίκυ Καγιά και ο ευρηματικός Λάμπρος Φισφής έδωσαν και αυτή την εβδομάδα γενναιόδωρα το χειροκρότημά τους σε όλους τους celebrities! Όμως ποιοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις έμπειρους κριτές, Στέφανο Δημουλά, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου, Jason Roditis, με τις εμπνευσμένες χορογραφίες τους;

Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε με τυχαία σειρά να ανακοινώνει τα ζευγάρια που θα χορέψουν κανονικά και την επόμενη εβδομάδα. Στο τέλος, έμειναν στη σκηνή η Έλενα Τσαγκρινού και ο παρτενέρ της και ο Πάνος Γιαννακόπουλος με τη ντάμα του.

Τελικά το ζευγάρι που αποχώρησε από το «Dancing with the stars» ήταν η Έλενα Τσαγκρινού με τον Βλαντιμίρ. Τεράστια ανατροπή με το ζευγάρι να μην το περιμένει και μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματατος να δακρίζει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο

Η υποχρεωτική τρίτη δόση, η λήξη του πιστοποιητικού και οι... καμπάνες που ηχούν στο Μαξίμου

Τρίκαλα: Ανατριχίλα στο πανελλήνιο με την υπόθεση ασέλγειας σε 4χρονη από τον αστυνομικό πατέρα της