MEDIA

Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της στα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού (video)

Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της στα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού (video)

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στα MadWalk 2021 και μιλώντας στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε η Ναταλία Γερμανού για εκείνη.

Πριν μερικές μέρες, η Ναταλία Γερμανού άσκησε κριτική στην Ιωάννα Τούνη μέσα από την εκπομπή της.

«Κάνει αρκετά λάθη πάρα πολλές φορές, επειδή τη διακρίνει μια αμετροέπεια. Δεν έχει μέτρο. Μέσα στον ενθουσιασμό της επειδή έχει πάρα πολλούς followers… Είναι παραπάνω παρορμητική από ότι θα έπρεπε και χειρίζεται λίγο λάθος τα social media της. Δηλαδή αντί να επηρεάσει τον κόσμο ως influencer σε καλά πράγματα, κάνει μια υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής ως μη όφειλε να την κάνει.

Δηλαδή το ψωμόλυσσες στην αεροπορική εταιρεία και τους πέταξα… Οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν. Δε βλέπουν ποιος είναι μπροστά τους. Για αυτούς είσαι ένας άνθρωπος που έχει υπέρβαρο στην αποσκευή τους. Θα στο χρεώσουν δεν πάει να πετάς μαζί τους κάθε μέρα και το θέμα λήγει εκεί» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στις κάμερες και ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που υπήρξαν μετά την ανάρτησή της για γνωστή αεροπορική εταιρία και παράλληλα ανέφερε πως σωστά η Ναταλία Γερμανού είπε πως χειρίζεται λάθος τα social media της.

«Υπάρχουν φορές που και εγώ ξεσπάω σε κλάματα και νιώθω αδικημένη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Κάνω το εξής λάθος… Μιλάω στο Instagram μου, όπως μιλούσα όταν είχα 5.000 ακολούθους και όπως μιλάω στην παρέα μου. Είμαι υπέρ του δέοντος αυθόρμητη και το πληρώνω. Όλα έχουν ένα τίμημα» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Όσον αφορά τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η influencer σχολίασε: «Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πολύ ορθά και η άποψη της ήταν τοποθετημένη σωστά. Όντως χειρίζομαι λάθος τα social media, από την άποψη ότι έχω στο μυαλό μου ότι είμαι η Ιωάννα και είναι όλα κουλ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Μαρτυρία: Έχει εμβολιαστεί εδώ και 3,5 μήνες, όμως νοσεί και της χορηγείται οξυγόνο

Νίκος Στραβελάκης: Η αλήθεια για τον κορονοϊό και τα τρία ψευδώς αρνητικά τεστ

Θλίψη στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Πέθανε ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Ουζούνης