MEDIA

«Κόλαφος» η Μαρίνα Πατούλη: «Αδειάζει» τον Θάνο Πετρέλη και κατηγορεί τη Δέσποινα Βανδή (vid)

«Κόλαφος» η Μαρίνα Πατούλη: «Αδειάζει» τον Θάνο Πετρέλη και κατηγορεί τη Δέσποινα Βανδή (vid)
Ξέσπασε η Μαρίνα Πατούλη
Instagram: marina_patoulis

«Χείμαρρος» η Μαρίνα Πατούλη στην κάμερα της εκπομπής το «Πρωϊνό 

H Μαρίνα Πατούλη αποχώρησε οικειοθελώς το Σάββατο (27/11) από το «J2US».

Σε συνέντευξή της στο «Πρωϊνό», κατηγόρησε τη Δέσποινα Βανδή για έλλειψη παιδείας και αγένεια, ενώ «άδειασε» και τον Θάνο Πετρέλη, ο οποίος ήταν ο παρτενέρ της στο μουσικό show.

«Με ενόχλησε προσωπικά κάποιο πρόσωπο… Με ενόχλησε όταν ακούστηκε (μην επικαλείστε το φιλανθρωπικό)… Ένιωσα άβολα… Θα μπορούσαν να μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία, όχι με αυτόν τον τρόπο (που μίλησε η Δέσποινα). Το ύφος και η αντιμετώπιση με ενόχλησε… Δεν έχει ευέλικτα αντανακλαστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι του επαγγέλματος που είναι καταξιωμένοι…», ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη για τη Δέσποινα Βανδή.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, ο παρτενέρ της Μαρίνας Πατούλη στο λαμπερό σόου, Θάνος Πετρέλης, είπε: «Η Μαρίνα μου είπε να βρούμε ένα τραγούδι, που θα είχε μικρό ρόλο και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν θα πάρω θέση σε όσα είπε η επιτροπή. Είπαν ότι το πήρα πάνω μου και δεν ακούστηκε πολύ. Υπήρχαν λάθος σχόλια ότι ήταν ψηλά ο τόνος, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό. Ο τόνος αυτός είναι και δεν τον διαλέγω εγώ αλλά οι μουσικοί» υποστήριξε αρχικά.

Και τόνισε: «Η Μαρίνα πήρε την θέση που ήθελε, γιατί σε αυτό το live δεν υπήρχε αποχώρηση. Δεν με στεναχωρεί τίποτα, απλά όταν κάτι δεν είναι αυτό που πιστεύω, δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα ήταν πρωτοστάτης σε αυτήν την επίθεση σε εισαγωγικά. Μου φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση. Εφόσον ήταν και το τελευταίο μου live, θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική. Εγώ αυτό θα έκανα σαν κριτική επιτροπή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη «Όμικρον»: Προειδοποίηση ΠΟΥ - «Υψηλός ο κίνδυνος, κρούσματα και σε εμβολιασμένους»

Θεσσαλονίκη: «Παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου» - 49χρονος δολοφόνησε τη 48χρονη σύζυγό του

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη – Η αντίδραση του ηθοποιού (vid)