MEDIA

Ευρώ ή δραχμή; Κόλαση και παράδεισος

Ευρώ ή δραχμή; Κόλαση και παράδεισος

Απόψε στις 21:30 μ.μ. στο newsbomb.gr ο Κώστας Χαρδαβέλλας αναζητά την απάντηση

Η παγκόσμιας εμβέλειας εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS (60 ΛΕΠΤΑ) μεθαύριο Κυριακή έχει δύο εξαιρετικής σημασίας συνεντεύξεις για την Ελλάδα. Της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε που ανάβουν πάλι το κόκκινο φως για τη χώρα μας.

Ιδιαίτερα η Λαγκάρντ στη συνέντευξή της λέει τα εξής: «Δεν είναι βέβαιο ακόμα ότι η Ελλάδα έχει αποφύγει τη χρεοκοπία και μια υποχρεωτική έξοδο από την ευρωπαϊκή ζώνη και τη ζώνη του ευρώ».

Για μια ακόμα φορά η Τρόικα μέσω Λαγκάρντ «κουνάει τον μπαμπούλα» της εξόδου από το ευρώ για την Ελλάδα, αν δεν εφαρμόσουμε πιστά και τυφλά το Μνημόνιο 2.

Τελικά μπορούμε να ζούμε διαρκώς με ένα τέτοιο εκβιαστικό δίλημμα της Τρόικας:

«Εφαρμόζεται τυφλά ότι σας λέμε ή σας αναγκάζουμε να φύγετε από το ευρώ»

Και πόσο τελικά εφιαλτική μπορεί να είναι μια επιστροφή στη δραχμή; Είναι δικαιολογημένος άραγε ο τρόμος που καλλιεργείται ότι αν φύγουμε από το ευρώ θα μετατραπούμε σε Αλβανία του 1950;

Απόψε στις 21:30 στο Web TV του newsbomb.gr, και στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» ο Κώστας Χαρδαβέλλας με τη συνεργασία του Χάρη Λαζαρόπουλου, που θα έχει τη ζωντανή επαφή με το κοινό, θα αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά από τους καλεσμένους, πολιτικούς και επιστήμονες.

Στείλε τα δικά σας ερωτήματα ή καταγγελίες στο info@newsbomb.dpg.gr ή καλέστε στο 210.35.03.140