MEDIA

Όταν οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν πλάκα με τη βιντεοσκόπηση ιδιωτικών στιγμών - Οι «συμβουλές» που έδιναν

Ραδιο Αρβύλα
Αίσθηση προκαλεί παλαιότερο βίντεο στο οποίο οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν πλάκα με τη βιντεοσκόπηση των ιδιωτικών στιγμών γυναικών από τους συντρόφους τους
Facebook

Αίσθηση προκαλεί παλαιότερο βίντεο στο οποίο οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν πλάκα με τη βιντεοσκόπηση των ιδιωτικών στιγμών γυναικών από τους συντρόφους τους

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο οποίος έχει συλληφθεί για την ανάρτηση ροζ βίντεο γυναικών χωρίς τη συγκατάθεσή τους, κλόνισε τους «Ράδιο Αρβύλα» οι οποίοι στις τελευταίες εκπομπές τους πριν τα Χριστούγεννα διεμήνυαν αφενός ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τη δράση του πρώην, πλέον, συνεργάτη τους και αφετέρου ότι είναι σφόδρα αντίθετοι με τέτοιου είδους πρακτικές.

Κι αν για το πρώτο, την άγνοια των «Ράδιο Αρβύλα» για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το δεύτερο δημιουργούνται ερωτήματα βάσει ενός βίντεο της εκπομπής από το παρελθόν που ήρθε ξανά στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο τα μέλη των «Ράδιο Αρβύλα» εμφανίζονται να διακωμωδούν τα περιστατικά της δημοσιοποίησης ιδιωτικών στιγμών γυναικών δίνοντας και «συμβουλές» εκτιμώντας ότι αυτή η ιταμή πράξη μπορεί να γίνει αντικείμενο σάτιρας.

Στο βίντεο οι «Ράδιο Αρβύλα» σχολιάζουν για παράδειγμα ότι «το μόνο που χρειάζεται είναι το σταθερό χέρι του συντρόφου που τραβάει τα πλάνα» ενώ λίγο αργότερα, με αφορμή ερωτήματα που τέθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρουν «για τον παρτενέρ σου δεν είμαστε σίγουροι (σ.σ. ότι θα φέρει αύξηση απόδοσης) όλοι όμως που θα την δουν σίγουρα θα έχουν αύξηση απόδοσης».

Στο ερώτημα, δε, «αν υπάρχει περίπτωση επειδή δέχθηκα τις πιέσεις του να πέσω στα μάτια του;» οι «Ράδιο Αρβύλα» απαντούν «τι σε νοιάζει κοπέλα μου; μπορεί να πέσεις στα δικά του μάτια αλλά σίγουρα θα ανέβεις στα δικά μας»

Οι «Ράδιο Αρβύλα» σε μια στρεβλή αίσθηση, τέλος, του τι είναι σάτιρα, φτάνουν στο σημείο να «συμβουλεύσουν» τις κοπέλες που πέφτουν θύμα βιντεοσκόπησης ιδιωτικών τους στιγμών να κάνουν μέχρι και «φρεσκάρισμα» στο μακιγιάζ τους.

Δείτε το παλαιότερο βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι θα ανακοινωθεί σήμερα - Οι γιορτές θα κρίνουν το lockdown του Γενάρη

Σάκης Τανιμανίδης: Τα νεότερα για την υγεία του - Η ανάρτηση μετά την εισαγωγή στο νοσοκομείο

Κορονοϊός: Τι είναι η μάσκα KN-95 που πρέπει να φοράμε σε Σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ