MEDIA

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Χαμός στο συμβούλιο ανάμεσα στους παίκτες (videos)

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Χαμός στο συμβούλιο ανάμεσα στους παίκτες (videos)
Απίστευτες εκφράσεις στο συμβούλιο του νησιού
ΣΚΑΙ

Survivor: Η «κότα», ο «στούμπος», ο «ζουμπάς» και άλλες εκφράσεις ακούστηκαν στο συμβούλιο του νησιού. 

Τον τρίτο αγώνα ασυλίας στο φετινό Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (28/12), με τους Μαχητές να έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα έχοντας κερδίσει τους δύο πρώτους, με τους Βαλάντη και Ελισάβετ Σπανού να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Τα πράγματα ήταν διαφορετικά όμως χθες για τους Διάσημους, που με 10-7 πήραν τη νίκη και έτσι έστειλαν τους αντιπάλους τους στο συμβούλιο για να βγάλουν και εκείνοι έναν υποψήφιο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας νωρίτερα, είχε ζητήσει από την ομάδα του, να τον ψηφίσουν σε περίπτωση που χάσουν, καθώς ένιωθε πως μπορεί να βγάλει εκτός έναν εκ τον Βαλάντη και Ελισάβετ στη ψηφοφορία, αλλά και για να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Αυτό συνέβη στο συμβούλιο, όμως όχι γιατί το ζήτησε ο ίδιος, αλλά γιατί αρκετοί συμπαίκτες του είχαν πολλά παράπονα από εκείνον και έτσι θέλησαν να τον βγάλουν στον τάκο.

Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπήρξε μεγάλη ένταση καθώς μία ατάκα του Γιώργου Κατσαούνη προκάλεσε τις αντιδράσεις των Διασήμων.

«Εγώ δεν είμαι για τα σαλόνια είμαι για τα αλώνια. Οι από δίπλα είναι για τα σαλόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Ξέρεις τι έχω περάσει εγώ στη ζωή μου;», του απάντησε ο Βαλάντης και άλλοι παίκτες.

«Είναι άκρως προσβλητικός αλλά είμαστε ανώτεροι. Δεν ξέρω τι έχω περάσει εγώ στη ζωή μου αλλά και ο κάθε συμπαίκτης μου. Και το φαγητό δεν σας το κλέψαμε, το κερδίσαμε. Επίσης, κερδίσαμε κι ένα τσακμάκι γιατί οι άνδρες της ομάδας μας ήταν ανώτεροι από τους δικούς σας...», είπε με τη σειρά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και λίγο μετά συνέχισε:

«Εσύ είπες τον Γιωρίκα στούμπο και ζουμπά. Θες να κάνεις τηλεθέαση και εκτίθεσαι... Αξία σου δίνω που σου μιλάω».

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός τώρα: 5,6 Ρίχτερ ταρακούνησαν την Κρήτη

Τζόκερ: Τίναξε τη μπάνκα ένας υπερτυχερός - Κέρδισε 2,7 εκατ. ευρώ!

Νέα μέτρα: «Κλειδώνει» η εφαρμογή τους πριν την Πρωτοχρονιά - «Καμπανάκι» Σαρηγιάννη στο Newsbomb.gr