MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Ρεσιτάλ κατάρας από Χάιδω και Αρετή – Ο Στάθης σε απόγνωση για την Ιουλία

γη της ελιάς
Σκηνή από τη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς»
Mega

Η Γη της Ελιάς: Ανατρεπτικές εξελίξεις, εντάσεις, καυγάδες και ένας γάμος που όλα δείχνουν ότι δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ στη συνέχεια του επιτυχημένου σίριαλ του Mega.

Συνταρακτική αναμένεται η συνέχεια στη Γη της Ελιάς, καθώς εμφανίζονται νέοι χαρακτήρες ενώ οι πρωταγωνιστές μπαίνουν σε νέες περιπέτειες. Ο σύζυγος της Μαργαρίτας, Θεοδόσης, κάνει την εμφάνισή του και προκαλεί ταραχές τη στιγμή που ο Αλέξης ήδη δείχνει να «ξεφεύγει» και να περιτριγυρίζει ξανά τη Μυρτάλη.

Βασιλική και Φίλιππος ετοιμάζονται να παντρευτούν, με τον Λυκούργο να προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και να κατευνάσει τα πνεύματα των Καπερνάρων. Ο Στάθης είναι σε απόγνωση από τον επικείμενο γάμο της Ιουλίας με τον αστυνόμο Κουράκο, ενώ μια τυχαία συνάντηση της Χάιδως με την Αρετή θα βάλει… φωτιά και θα φέρει ρεσιτάλ κατάρας.

Οι δυο γυναίκες θα εκσφενδονίσουν τρομερά λόγια, με το epeisodia.gr να μεταφέρει μέρος των διαλόγων:

ΑΡΕΤΗ Βούλωστο γιατί θα σου ορμήσω! Θα σου ξεριζώσω το μαλλί και θα στο δώσω να το φας!

ΧΑΪΔΩ Καημένη! Πάντα τέτοια γρουσούζα ήσουνα!

ΑΡΕΤΗ Εγώ;; Ή εσύ που έχεις την κλάψα ψωμοτύρι;

ΧΑΪΔΩ Εγώ έχασα σύζυγο και κόρη και είχα τον πόνο μου!

ΑΡΕΤΗ Κι απ΄ τον πόνο σου, θα μου σκότωνες τον γιό μου;; Και θέλεις τώρα να φιλιώσουμε;;; Ούτε όταν βγάλει ο ήλιος κέρατα! Τ΄ ακούς; Που να φτιάχνεις κόλλυβα ολημερίς κι ολονυχτίς και πάλι να μην προλαβαίνεις!

ΧΑΙΔΩ Τι είπες μωρή κουρούνα; Πάρε πίσω την κατάρα γιατί θα σου βγάλω τα μάτια! Κάργια!

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Τι πράγματα είναι αυτά μες τη μέση του δρόμου;

ΧΑΪΔΩ Αυτή! Η σακαφιόρα!! Με το καλό την έπιασα και χίμηξε να με φάει!

ΑΡΕΤΗ Θέλει φιλίες το φίδι το κολοβό! Λες και μου έσπασε κανα βάζο και θέλει να το ξεχάσω! Α, να χαθείς μωρή ξεφτιλισμένη!

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Αρετή! Φύγε και πήγαινε σπίτι σου! Άντε γιατί το παρατραβήξατε! Σπίτι σου, είπα!

ΑΡΕΤΗ Να πας στον αγύριστο μωρή λάμια κι ακόμα παραπέρα

Η Γη της Ελιάς: Ένας γάμος γίνεται, ένας άλλος «αιωρείται»

Ο Στάθης ψάχνει σαν τρελός να βρει πού παντρεύεται η κόρη του, όμως δεν μπορεί να φτάσει μέχρι την Αθήνα για να τη σταματήσει. Έτσι, ο γάμος γίνεται, αλλά τα δύο παιδιά δεν προλαβαίνουν να το γιορτάσουν, καθώς μια ξαφνική αιμορραγία αναγκάζει τη Βασιλική να μείνει για ένα διάστημα στο κρεβάτι.

Όταν φτάνει η μέρα του γάμου της Ιουλίας, πατέρας και γιος την πιέζουν να τους πάρει μαζί τους, αλλά εκείνη αρνείται Kατηγορηματικά, μη θέλοντας να προκαλέσει προβλήματα. Ο Φίλιππος επιστρέφει εσπευσμένα για να είναι παρών, ξέροντας ότι τυχόν απουσία του θα κινούσε υποψίες.

Ο Στάθης όμως είναι στην τραγικότερη θέση όλων. Μην μπορώντας να δεχθεί ότι χάνει για άλλη μια φορά τη γυναίκα που αγαπά και θολωμένος από το πάθος, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει την Ιουλία να μην παντρευτεί. Όμως ο Κουράκος είναι ήδη στην εκκλησία ντυμένος γαμπρός και την περιμένει… Θα φτάσει στα σκαλιά η Ιουλία ή θα καταφέρει ο Στάθης να χαλάσει τον γάμο όπως της είχε υποσχεθεί;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα οδηγία: Μην κάνετε μοριακό μετά από θετικό rapid test αν είστε εμβολιασμένοι

Μετάλλαξη Όμικρον: Αυτά είναι τα εξανθήματα που προκαλεί

Survivor: Οι Μαχητές μένουν χωρίς φωτιά – Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ