MEDIA

Κωνσταντίνος Τζούμας: Αποστάσεις από το παραλήρημά του πήρε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ»

Τζουμας
«Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας»

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ» έλαβε σαφείς αποστάσεις

Θέση για το μισογυνιστικό παραλήρημα του Κωνσταντίνου Τζούμα, πήρε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ» το απόγευμα της Παρασκευής (7/1) μέσω της επίσημης σελίδας του Facebook.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός έλαβε σαφείς αποστάσεις τονίζοντας χαρακτηριστικά, «τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή “Το Πρωινό”, στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του».

Ο σάλος ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα, το πρωί της ίδιας μέρας, ότι συμφωνεί με τον μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο, ο οποίος την ώρα της Θείας Λειτουργίας μετά τον αγιασμό των Υδάτων χθες (6/1) είπε: «Εσείς οι γυναίκες δε μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε; Μετά αναρωτιέστε».

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», ανέφερε ο ραδιοφωνικός παραγωγός στο «Πρωινό» προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των χρηστών των social media.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπουλμπασάκος στο Newsbomb.gr: Τα νοσοκομεία αντέχουν μια εβδομάδα ακόμα υπό αυτές τις συνθήκες

Άρτα: Διπλή ελπίδα μέσα στην τραγωδία - Ξύπνησε ο 16χρονος Γιάννης, γέννησε η μητέρα του

Γαλλία: Ένας 38χρονος έκοψε το κεφάλι και τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα και τα πήγε στην αστυνομία