GOSSIP

Σάλος για τη δήλωση Τζούμα: Οι δολοφονίες γυναικών οφείλονται στο ότι μιλάνε πολύ

Σάλος για τη δήλωση Τζούμα: Οι δολοφονίες γυναικών οφείλονται στο ότι μιλάνε πολύ

Ο γνωστός ηθοποιός προκάλεσε σάλο κάνοντας λόγο για «φλύαρες γυναίκες» που οδηγούν σε δολοφονίες τους!

Σε μια δήλωση που έχει προκαλέσει σάλο, προχώρησε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας, καθώς σχολίασε πως η φλυαρία των γυναικών ευθύνεται για τις δολοφονίες τους στη χώρα μας!

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι δολοφονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας στην κάμερα πρωινής εκπομπής, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε από άμβωνος ο Μητροπολίτης Κοζάνης.

Δείτε το video:

Τι είπε ο Μητροπολίτης Κοζάνης

Σε ένα σχόλιο κατά των γυναικών ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, στον ναό του Αγίου Νικολάου, μετά τον αγιασμό των υδάτων στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανίων στην πόλη.

«Θα τα γκρεμίσετε όλα, δεν θα αφήσετε τίποτα! Όλοι να φύγετε πρώτοι, ε δεν γίνεται! Τι να πεις κύριε Δήμαρχε, Έλληνες είμαστε… δεν έχουμε ησυχία» μονολόγησε από το βήμα του ναού ο Μητροπολίτης, ενώ όλοι κοίταζαν τι συνέβαινε.

«Το παραμύθι 200 χρόνια τώρα ότι η εκκλησία έχει....» ξεκίνησε να λέει ο Μητροπολίτης για να απευθυνθεί φανερά ενοχλημένος από τον θόρυβο στις γυναίκες, που βρισκόταν στο βάθος του ναού.

«Δε μου λέτε εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε ήθελα να ήξερα; Πώς τις αντέχετε;» τόνισε και συνέχισε την ομιλία του.

Ακούστε τι είπε στο 2:00 του βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νόβακ Τζόκοβιτς: Μεγαλείο ψυχής από τη σύζυγό του στο πρώτο μήνυμα μετά την «αιχμαλωσία» του

Survivor: Μπέλλος και Λιανός γνωρίζονται από παλιά - Δείτε τη γυναίκα του Μαχητή video)

Κακοκαιρία: Πιο σφοδρό χτύπημα μετά το Σαββατοκύριακο - Χιόνια στην Αττική μετά τις 15 Ιανουαρίου;

Survivor: Ο λόγος που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από το ριάλιτι επιβίωσης