MEDIA

Survivor: Μπέλλος και Λιανός γνωρίζονται από παλιά - Δείτε τη γυναίκα του Μαχητή video)

Survivor: Μπέλλος και Λιανός γνωρίζονται από παλιά - Δείτε τη γυναίκα του Μαχητή video)
Ο Θανάσης Μπέλλος

Survivor: Δεν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει αγωνιστικά στο φετινό Survivor, είναι ο Θανάσης Μπέλλος. Ο παίκτης των Μαχητών μπορεί να είναι είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία, όμως έχει δείξει μέχρι τώρα πως αυτή δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Ο Γιώργος Λιανός γνωρίζει από παλιότερα τον Μπέλλο αλλά και τη γυναίκα του και πιο συγκεκριμένα από το 2018. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί τότε μαζί με τη σύζυγό του Μαρίνα, στο τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε τότε ο Λιανός «My Man Can».

Στην παρέα, ήταν και ο Χάρης με την Αντελίνα Βαρθακούρη ενώ δίπλα από την ξανθιά παρουσιάστρια συναντήσαμε ακόμα μία... έκπληξη, την Αντζελίνα Χαλντέντα που γνωρίσαμε πέρυσι ως ένα από τα κορίτσια που διεκδικούσαν την καρδιά του The Bachelor Παναγιώτη Βασιλάκου.

Ο Θανάσης Μπέλλος λοιπόν μαζί με τη γυναίκα του είχαν αποκαλύψει πώς είχαν γνωριστεί με την τελευταία να αποκαλύπτει στο τηλεπαιχνίδι My Man Can:

«Γνωριστήκαμε πριν πολλά χρόνια σε μια πλατεία στην γειτονιά. Είχε ένα μηχανάκι και μου είχε προτείνει να πάμε μια βόλτα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Όλη η αλήθεια για το Καζακστάν: Το ουράνιο, τα όπλα και ο «γέρος» που κυβερνά τη χώρα

Τζόκερ: Πού συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο των 1.300.000 ευρώ - Είχε και 19 τυχερά «5αρια»

Survivor: Ο λόγος που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από το ριάλιτι επιβίωσης