MEDIA

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Οι κριτές λύγισαν με την συγκλονιστική ιστορία διαγωνιζόμενου

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Οι κριτές λύγισαν με την συγκλονιστική ιστορία διαγωνιζόμενου

Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» παρουσίασαν ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος ενώ στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής κάθισαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα.

Από το παιχνίδι δεν έλειψε και η τεράστια συγκίνηση, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, με έναν από τους διαγωνιζόμενους.

Ο Νίκος ο Μάγος παρουσίασε ένα εντυπωσιακό act μαγείας, εντυπωσιάζοντας τους κριτές. Όμως η αληθινή μαγεία κρυβόταν στο video wall πίσω από τον διαγωνιζόμενο. Ωστόσο ένα βίντεο με την προσωπική του ιστορία έκανε τους κριτές να καταρρεύσουν.

Ο Νίκος ανέφερε πως για 3 μήνες βρισκόταν σε κώμα και συνήλθε ενώ οι γιατροί είχαν πει στη μητέρα του ότι δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Δεν τα έβαλε κάτω και κατάφερε να περπατήσει, δημιουργώντας μάλιστα την δική του οικογένεια, ενώ παράλληλα σπούδασε μαγειρική και δημιούργησε την δική του επιχείρηση με οργάνωση εκδηλώσεων.

Η ιστορία αυτή όπως ήταν επόμενο συγκίνησε τους κριτές με αποτέλεσμα να δακρύσουν, να τον επιβραβεύσουν και να τον περάσουν στην επόμενη φαση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Το φθηνότερο και το ακριβότερο PCR Test στην αγορά - Τι ισχύει για τα rapid

Καιρός: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα - Ισχυρή βροχή όλη νύχτα, κεραυνοί και βροντές

Παραβιάσεις: Τσαμπουκάδες… τρόμου των Τούρκων - Γιατί αποφεύγουν τις εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά