MEDIA

Το Twitter κατά των «Ράδιο Αρβύλα» - «Για όλα σας φταίει η ΝΔ και ο Μητσοτάκης»

Το Twitter κατά των «Ράδιο Αρβύλα» - «Για όλα σας φταίει η ΝΔ και ο Μητσοτάκης»
Αιχμηρά σχόλια στο Twitter για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.
ANT1

Τηλεοπτική επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας (10/1), με «καρφιά» κατά της κυβέρνησης. Αιχμηρά σχόλια στο Twitter για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.

Μετά το σκάνδαλο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την αποχώρησή του την τηλεόραση, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν το βράδυ της Δευτέρας (10/1) στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Κατά την έναρξη της εκπομπής, δεν έγινε καμία αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, όμως με το βίντεο που έπαιξαν στην αρχή, στάθηκαν στον αριθμό «3», καθώς τόσοι έμειναν στο πλατό, ενώ ο Αντώνης Κανάκης πέταξε τα «καρφιά» του προς την κυβέρνηση.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης παρουσίασε τους συνεργάτες του και στάθηκε ιδιαίτερα στα αριστερά του, εκεί που καθόταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και πλέον βλέπουμε τον Χρήστο Κιούση. «Πρώτη φορά που θα θαυμάσετε το αριστερό προφίλ του Χρήστου Κιούση, το οποίο ευτυχώς είναι το ίδιο χάλια οπότε δεν θα υπάρχει ουσιαστική αλλαγή», είπε με χιούμορ και στη συνέχεια έριξε τα «καρφιά» του στην κυβέρνηση.

«Έκαναν ότι μπορούσαν για να επιστρέψει η μόνη σατιρική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, οπότε στον κύριο Μητσοτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, είναι τροπικό δάσος η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε», είπε ειρωνικά.

Ράδιο Αρβύλα: Σκληρές εκφράσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με σκληρές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και υπονοούμενα ότι «στήθηκε» σχέδιο εναντίον τους, συνέχισαν οι Ράδιο Αρβύλα κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Με αφορμή τον σεισμό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19.53 το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης, αφού δεν κατάφερε να μας ρίξει με τα παπαγαλάκια του, βάζει σε εφαρμογή τις υπερφυσικές του δυνάμεις», υπονοώντας πως ο πρωθυπουργός είναι γρουσούζης.

«Ένα χειροκρότημα γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδ... ε συγγνώμη για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση αλλά τροπικό δάσος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Μάλιστα, μία ακόμα σεισμική δόνηση που σημειώθηκε μετά τις 20.30, στάθηκε αφορμή για νέα αιχμή εναντίον του πρωθυπουργού, με τον Αντώνη Κανάκη να λέει: «Ρε Κούλη, τι να πω…».

Φαίνεται πως οι παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα βλέπουν δάκτυλο της κυβέρνησης για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στο σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου.

Μήπως ήθελαν να πουν πως διώκονται και πολιτικά; Ενδεχομένως…

Ράδιο Αρβύλα: Οργή στο Twitter

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα αιχμηρά σχόλια για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν πέρσαν απαρατήρητα από τους χρήστες στο Twitter. Το hashtag #radioarvyla τα σχόλια ήταν χιλιάδες, με την πλειοψηφία να «κράζει» τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, ενώ βέβαια υπήρχαν και εκείνοι που τους υποστήριξαν και χάρηκαν με την επιστροφή τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρά επεισόδια σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στον Άγιο Παντελεήμονα

Κορονοϊός: Γιατί τα κρούσματα στα σχολεία δεν εντάχθηκαν σήμερα στον κατάλογο του ΕΟΔΥ – Τι ισχύει

Survivor: Ο σύντροφος της Μυριέλλας απαντά για τα φιλιά και το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη