MEDIA

Μυριέλλα Κουρεντή - Γιάννης Λυγνός: Είναι τελικά ζευγάρι; Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Μυριέλλα Κουρεντή - Γιάννης Λυγνός: Είναι τελικά ζευγάρι; Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους
Είναι τελικά ζευγάρι;
Instagram: myriella_kourenti_official

Survivor: Το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη έχει τραβήξει τα βλέμματα - Τελικά έχει σχέση η ηθοποιός εκτός παιχνιδιού; 

Στα τελευταία επεισόδια στο Survivor, βλέπουμε τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη να έχουν τραβήξει την προσοχή όλων, ειδικά μετά το φιλί που αντάλλαξαν.

Πολλοί είναι οι παίκτες που τα έχουν βάλει με την ηθοποίο καθώς έχει πει πως διατηρεί σχέση εκτός παιχνιδιού και η ίδια μάλιστα μίλησε με δάκρυα στα μάτια για τον Γιάννη Λυγνό.

Και ενώ όλοι ξέραμε πως είναι σε σχέση, ξαφνικά στο χθεσινό (10/1) επεισόδιο, η Μυριέλλα αναφέρθηκε σε εκείνον λέγοντας τη λέξη «συνεργάτης» και όχι σύντροφος.

Το πρωί της Τρίτης (11/1) ο ηθοποιός και φίλος της Μυριέλλας Κουρεντή, Νίκος Αναγνωστόπουλος, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση τους, λέγοντας πως οι δυο τους δεν είναι ζευγάρι.

«Εγώ με τη Μυριέλλα είχαμε συνεργαστεί στην “Παρθένα Ζωή”, οπότε δεν ξέρω τόσο πολύ τα προσωπικά της. Αλλά από τις δηλώσεις που έκανε μέσα στο παιχνίδι, κατάλαβα ότι παίζει κάτι άλλο. Είναι πιο πολύ σύντροφοι, αγαπάει ο ένας τον άλλον, αλλά όχι ζευγάρι. Δεν θα μου άρεσε αυτό που συμβαίνει στο Survivor, αλλά όλοι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τις επιλογές μας. Kαι επειδή στο παιχνίδι οι δυσκολίες είναι πολλές, έρχεσαι κοντά με τον άλλο. Και μπορεί να υπάρξουν συναισθήματα. Οι χημείες που δημιουργούνται από ένα κοίταγμα…», δήλωσε ο Νίκος Αναγνωστόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, στην εκπομπή μίλησε και μία από τις φίλες του Γιώργου Κατσαούνη, η οποία δήλωσε: «Ο Γιώργος μέχρι τώρα έχει δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα, δεν μασάει τα λόγια του. Θεωρώ ότι έχει συναισθήματα και δεν παίζει. Η Μυριέλλα, δεν ξέρω τι νιώθει, θα προτιμούσα να είναι πιο ξεκάθαρη. Όπως γνωρίζουμε έχει μια σχέση. Αφήνει ένα πράσινο φως. Σίγουρα του Γιώργου του αρέσει η Μυριέλλα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 32.694 νέες μολύνσεις - 80 θάνατοι σε 24 ώρες και 640 διασωληνωμένοι

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Ποιοι και γιατί χτύπησαν τον καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ

Εκλογές την άνοιξη σκέφτονται στο Μαξίμου: Οι παράγοντες – κλειδιά και οι απρόβλεπτες εξελίξεις