MEDIA

Survivor: Οργή για το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη στην Ευριδίκη - Ζητούν όλοι την αποχώρησή του

Survivor: Οργή για το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη στην Ευριδίκη - Ζητούν όλοι την αποχώρησή του

Survivor: Οι παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών δεν μπορούσαν να πιστέψουν το σχόλιο του τραγουδιστή προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο Βαλάντης είναι εδώ και λίγες ώρες persona non grata στο φετινό Survivor μετά το απρεπές σχόλιο προς τηντην Ευρυδίκη στο χθεσινό (16/1) επεισόδιο του Survivor.

Επίσημα δεν έχει διαρρεύσει το τι είπε ο τραγουδιστής στην συμπαίκτριά του, ωστόσο την ανάγκασε να φύγει κλαίγοντας από το συμβούλιο ενώ όταν επέστρεψε στη θέση της άπαντες στράφηκαν κατά του Βαλάντη, λέγοντας στον Γιώργο Λιανό πως ήταν απαράδεκτα τα όσα ξεστόμισε ο παίκτης των Διασήμων.

Φυσικά, στις ψυχαγωγικές εκπομπές σχολιάστηκε το θέμα και οι παρουσιαστές ζήτησαν την άμεση αποπομπή του παίκτη

Ο Νίκος Μουτσινάς, ανέφερε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς είπε. Ξέρουμε ότι ειπώθηκε κάτι που έκανε την κοπέλα να κλαίει. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον σε αυτά τα ριάλιτι να υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί κανονισμοί οι οποίοι όταν θα ξεπερνιούνται να έχει το δικαίωμα η παραγωγή να λέει στον παίκτη “περάστε έξω”. Για να μπορέσει να έρθει μια ισορροπία με όλο αυτό που δίνουμε στον κόσμο από την τηλεόραση που στο 98% είναι trash οπότε το 2% να είναι “α, μπράβο, τι ωραία”. Δεν φταίνε οι παίκτες. Σου λέει εδώ δεν υπάρχει όριο, θα κάνω ό,τι θέλω».

Νωρίτερα, στη «Super Κατερίνα» ο Γρηγόρης Μελάς ζήτησε από το κανάλι να διώξει τον παίκτη από το ριάλιτι και να μην περιμένει να το κάνει ο κόσμος στα social media ή στην ψηφοφορία.

Νωρίτερα, στη εκπομπή «Super Κατερίνα» ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς ζήτησε από το κανάλι να διώξει τον παίκτη από το ριάλιτι και να μην περιμένει να το κάνει ο κόσμος στα social media ή στην ψηφοφορία, κάτι το οποίο είναι πιθανό να γίνει άμεσα.

«Ξεπερνάει τα όρια της ευπρεπούς τηλεόρασης», σημείωσε από την μεριά του στο «Πρωινό» ο Βαγγέλης Περρής, ζητώντας και εκείνος την αποπομπή του Βαλάντη από το Survivor.

Τέλος, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣKAI, κανάλι το οποίο προβάλλεται το Survivor, δεν έγινε γνωστό το τι ακριβώς ειπώθηκε ωστόσο έκαναν λόγο για κάτι πολύ σοβαρό, που έκανε την Ευρυδίκη να κλαίει με λυγμούς...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 18.834 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 101 θάνατοι και 672 διασωληνωμένοι

«Βόμβα» στον αθλητισμό: Έρχονται νέες καταγγελίες εν ενεργεία αθλητών εις βάρος προπονητών

Αργυρούπολη: «Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη σκοτώσω ούτε να τη στείλω νοσοκομείο» είπε ο 45χρονος