MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης «τρελαίνεται» για τη Βασιλική – Στο στόχαστρο Χάιδω και Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς Στάθης
Σκηνή από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς»
Mega TV

Η Γη της Ελιάς: Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega.

Καθηλωτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» όπου θα παρακολουθήσουμε τον Στάθη σε ένα «σαφάρι» οργής με αφορμή τις φωτογραφίες από τον γάμο της Βασιλικής.

Ο Στάθης γίνεται έξω φρενών όταν βλέπει τις φωτογραφίες από τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο. Το ίδιο βράδυ καλέι τους Αρετή και Στέφανο και τους ανακοινώνει μεθυσμένος τα νέα: «Το καμάρι μας, η Βασιλικούλα μας, είναι έγκυος! Και δεν φτάνει αυτό, πήγε και παντρεύτηκε κιόλας! Και το καλύτερο απ’ όλα; Ποιον παντρεύτηκε; Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της; Ο Φίλιππος Στεφανέας!! Ορίστε και οι αποδείξεις, μου τις έστειλαν στο κινητό! Αγκαλιά με τον καλό της και τη μάνα του! Και παρέα ο Λυκούργος με τη Μαργαρίτα! Οι συνένοχοι!»

Η Αρετή θέλει αμέσως να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να μαλώσει: «Α το παλιοθήλυκο! Πάει, δεν έχω κόρη πια εγώ! Αλλά κι αυτή η Χάιδω; Στάθη, άσε με να μπουκάρω σπίτι της! Θέλω να την φτύσω κατάμουτρα! Να την κοιτάξω στα μάτια και να της πω φωτιά να πέσει να την κάψει! Χαΐρι και προκοπή να μη δει ποτέ το σπιτικό της και να μην βρίσκει αναπαμό ούτε στον πάνω, ούτε στον κάτω κόσμο!» Αλλά ο Στάθης παίρνει το ξεκαθάρισμα πάνω του:«Κανένας δεν θα πλησιάσει τους Στεφανέους! Εγώ θα καθαρίσω! Συνεννοηθήκαμε; Αρετή δεν θα σου επιτρέψω να κάνεις τίποτα! Κατάλαβες;»

Την επόμενη μέρα ο Στάθης πηγαίνει στο ελαιοτριβείο κι όταν βλέπει τον Αποστόλη του κόβει το δρόμο με το αυτοκίνητο και του ζητάει τον λόγο γιατί δεν του είπε ότι ήξερε για την Βασιλική: «Κρίμα, ρε Αποστόλη.. νόμιζα ότι έχεις μπέσα… Μ’ απογοήτευσες! Ήρθα και σε παρακάλεσα να μου πεις τι ξέρεις για το κορίτσι μου κι εσύ με κορόιδεψες μέσα στην μούρη μου! Μου ήρθαν αυτές οι φωτογραφίες! Η κόρη μου παντρεύτηκε τον Φίλιππο Στεφανέα! Τραβιόταν καιρό μαζί του! Σ’ ευχαριστώ, Αποστόλη! Με υποχρέωσες!»

Στη συνέχεια ο Στάθης θα ψάξει τον Φίλιππο, τον Λυκούργο και την Μαργαρίτα αλλά δεν θα βρει κανέναν τους και έτσι κατευθύνεται προς το σπίτι της Χάιδως. Η Χάιδω τον βλέπει από το τζάμι. Στρέφεται στον Φίλιππο και του ανακοινώνει πως ο Στάθης ήρθε. ο Στάθης μπαίνει μέσα οργισμένος και ζητάει να μιλήσει με την κόρη του: «Που κρύβετε την Βασιλική; Πού είναι; Μιλήστε γιατί θα σας πάρει ο διάολος!» Χάιδω και Φίλιππος τον κοιτάνε με θάρρος, χωρίς να φοβηθούν ή να τα χάσουν…

Πηγή: epeisodia.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Αλκοόλ και ουσίες που ναρκώνουν στο αίμα της 24χρονης - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του Μονογυιού: «Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση»

Κορονοϊός: Η κατανομή των 23.340 νέων λοιμώξεων - 8.661 στην Αττική και 2.179 στη Θεσσαλονίκη