MEDIA

Survivor Spoiler 24/1: Νέα «καυτά» φιλιά Μυριέλλας - Κατσαούνη - Έξαλλοι οι συμπαίκτες τους (video)

Survivor Spoiler 24/1: Νέα «καυτά» φιλιά Μυριέλλας - Κατσαούνη - Έξαλλοι οι συμπαίκτες τους (video)
Το ειδύλλιο «φούντωσε» και πάλι.
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler 24/1: Το ειδύλλιο ανάμεσά τους φαίνεται πως τελικά συνεχίζεται και έχουμε νέα... επεισόδια

Πάνω που φαινόταν πως τελείωσε η σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, φαίνεται πως ο… πλατωνικός έρωτας φούντωσε ξανά.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, βλέπουμε τους δύο παίκτες να ανταλλάζουν «καυτά» φιλιά μετά το χθεσινό (23/1) συμβούλιο του νησιού και τους παίκτες να τους κοιτούν με ανοιχτό το στόμα.

«Η Μυριέλλα προφανώς δεν έχει κόψει οποιαδήποτε σχέση με τον "τσακα τσουκα"», ακούγεται να σχολιάζει έξαλλη η Αθηνά Ευμορφιάδη καθώς η Μυριέλλα Κουρέντη, όπως φαίνεται στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, λέει για τον Γιώργο Κατσαούνη: «κατάλαβα ότι έχει μετανιώσει και έχει παρεξηγήσει πράγματα».



«Η Μυριέλλα λέει και ξελέει πράγματα μονίμως, άλλα θα σου πει το πρωί και άλλα το βράδυ κι αυτό είναι που έχει τρελάνει όλη την ομάδα γιατί συνεχώς αλλάζει τα λεγόμενά της».

Η ίδια, πάντως, επιμένει και λέει για τον αγρότη του Survivor: «Μου ζήτησε συγγνώμη και νομίζω τα πράγματα μεταξύ μας συνεχώς φτιάχνουν» ενώ στο τέλος του συμβουλίου του νησιού σήμερα, Δευτέρα, οι δύο τους φαίνεται να έχουν και ένα πολύ στενό τετ α τετ.

Η συμπεριφορά τους φέρνει νέες αντιδράσεις στις ομάδες τους και οι «επιθέσεις» ξεκινούν για άλλη μια φορά. Ακούσαμε τον Γιώργο Λιανό να μιλάει για παραβίαση κανονισμών και ποινή. Μήπως αυτό έχει να κάνει με έναν από τους δύο; Θα περιμένουμε το βράδυ να μάθουμε…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις με την κακοκαιρία «Ελπίς» - Σε κλοιό χιονιά η χώρα

Οικονόμου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κηρυχθεί γενική αργία αύριο, Τρίτη, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα

Κακοκαιρία Ελπίς: Αίτημα από την Πυροσβεστική να κλείσουν όλες οι είσοδοι της Αττικής Οδού