MEDIA

Survivor Spoiler 25/1: Το φαβορί για αποχώρηση - Θα γίνει η ανατροπή;

Survivor Spoiler 25/1: Το φαβορί για αποχώρηση - Θα γίνει η ανατροπή;
Ποιο είναι το φαβορί για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο;
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 25/1: Πολλές φορές έχουμε δει στο ριάλιτι επιβίωσης να αλλάζουν τα πράγματα από τη μία στιγμή στην άλλη. Θα συμβεί και τώρα; 

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο χθεσινό (25/1) συμβούλιο του νησιού, σας γράψαμε για μία ψηφοφορία - ντέρμπι.

Τα ονόματα που βγήκαν στον τάκο είναι δυνατά με μεγάλη απήχηση στο κοινό. Ας τα πάρουμε όμως ένα - ένα. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι από τους παίκτες με τους περισσότερους θαυμαστές εκτός παιχνιδιού, λόγω της καριέρας του στην υποκριτική. Βέβαια στο Survivor δεν έχει φέρει και πολλές νίκες.

Στους Μαχητές, Σοφιάννα και Ασημίνα αποτελούν τα δυνατά «χαρτιά» στην ομάδα και περιέργως βγήκαν υποψήφιες. Η Ασημίνα ίσως η καλύτερη αγωνιστικά παίκτρια στο παιχνίδι, με τη Σοφιάννα να είναι αρκετά κοντά.

Έτσι ο… κλήρος φαίνεται να πέφτει στην Αθηνά. Όχι γιατί δεν έχει δίπλα της υποστηρικτές έξω, αλλά γιατί οι εντάσεις που έχει προκαλέσει και ειδικά η κόντρα της με τη Μυριέλλα για τη σχέση της με τον Κατσαούνη, έχει δείξει πως κάποιοι τηλεθεατές έχουν κουραστεί. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τα σχόλια που διαβάζουμε καθημερινά στο twitter.

Τα ντέρμπι πάντα είναι αμφίρροπα, η ψηφοφορία έχει «κλείσει» αλλά αν έπρεπε να ποντάρουμε σε κάποιον για αποχώρηση, αυτή λοιπόν θα ήταν η Αθηνά. Βέβαια αν ψηφίζαμε με καθαρά αγωνιστικό κριτήριο, εκείνος που θα έπρεπε να αποχωρήσει θα ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Πολλές φορές στα Survivor έχουν γίνει ανατροπές όμως, οπότε ας το έχουμε και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Survivor Spoiler 25/01: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα

Για το έπαθλο επικοινωνία θα πολεμήσουν σήμερα Μαχητές και Διάσημοι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι και το σημερινό βραβείο θα είναι μηνύματα από τους συντρόφους και φίλους των παιχτών των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση αυτή, μάλιστα, για το έπαθλο επικοινωνίας προκάλεσε απογοήτευση στις τάξεις των Διάσημων και των Μαχητών καθώς, όπως φαίνεται στο τρέιλερ θα περίμεναν μηνύματα από τους συγγενείς τους.

Στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται, επίσης, νέος γύρος εντάσεων με αφορμή τη στάση του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor ο οποίος επανήλθε στη σχέση του με την Μυριέλλα Κουρέντη με την οποία αντάλλαξε ένα θερμό φιλί στο επεισόδιο της Τρίτης εξακολουθεί να αποτελεί αιτία τριβών στους Μαχητές.

«Γύρισε έτσι ο Γιώργος. Σήμερα επιβεβαιωμένα λέω ότι είναι ο μέγιστος κωλοτούμπας» ακούγεται από τους παίχτες των Μπλε για τον Κατσαούνη ενώ πυρά συγκεντρώνει και ο Σάββας: έχουμε και έναν Σάββα ειρωνικό να λέει «ρε Κατσαούνη σε πόσο δύσκολη θέση μας έφερες»,

Οι δύο πρωταγωνιστές της κριτικής, πάντως, δεν φαίνεται να προβληματίζονται με τον Σάββα να λέει «δεν με απασχολεί, με τον Γιώργο αυτή τη στιγμή είμαστε καλά» και τον Γιώργο Κατσαούνη να συμπληρώνει «θα πετάξουν την κακία τους και θα δώσουν εμένα».

Παρόλα αυτά η οργή των Μαχητών για τους δύο παραμένει: «Κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και δεν τίμησε τα παντελόνια που φοράει».

Όσο για το έπαθλο επικοινωνίας αναμένεται σήμερα μια μεγάλη ανατροπή καθώς όπως πληροφορούμαστε για πρώτη φορά στο φετινό Survivor αναμένεται να το κερδίσουν οι Μαχητές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Αποχωρεί ο Γιωργίκας Πιλίδης; Ποια η κατάσταση της υγείας του (video)