MEDIA

Survivor: «Θύελλα» στο συμβούλιο από τη βόμβα του Λάμπρου - Άφωνοι οι παίκτες με την αποχώρηση

Survivor : Χαμός στο συμβούλιο με την αποκάλυψη του Λάμπρου - Ποιος αποχώρησε σήμερα
Χαμός στο συμβούλιο με την αποκάλυψη του Λάμπρου - Ποιος αποχώρησε σήμερα
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ένα ακόμα συμβούλιο ψηφοφορίας παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης (26/1) οι τηλεθεατές του Survivor.

Μέρα αποχώρησης στο Survivor.

Θανάσης Βισκαδουράκης, Αθηνά Ευμορφιάδη, Σοφιάννα Αβραμάκη και Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Βόμβα» από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε αναφορά στα όσα είπε η Μυριέλλα Κουρέντη στο επεισόδιο της Τρίτης ότι, δηλαδή, την πλησίασαν παίχτες των Μαχητών και της ζήτησαν να δώσει κατευθυνόμενη ψήφο.

«Ενημερώθηκα από έναν από συμπαίχτες μου κάτι άσχημο». Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ζητήθηκε από την Μυριέλλα Κουρεντή να δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση έναν δυνατό παίκτη από την ομάδα της γιατί ορισμένοι από τους Μαχητές ήθελαν πάση θυσία να διώξουν έναν παίκτη από την δική τους ομάδα.

Στους παίκτες επικράτησε παγωμάρα γιατί πλέον η στρατηγική έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Η Μυριέλλα από την πλευρά της, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Λάμπρου κι είπε: «Αυτήν την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δεν θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε»

Η Μυριέλλα «φωτογράφισε» τον Σάββα Κάλφα δίχως να απαντήσει ξεκάθαρα.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε κι ο Γιώργος Κατσαούνης για το θέμα, "έχασε" τα λόγια του κι όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

Η αποχώρηση

Στο συμβούλιο της Κυριακής πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είχε αναδειχθεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης, μετά την ήττα των Διασήμων. Στο επόμενο συμβούλιο ηττημένοι ήταν οι Μαχητές κι έτσι οι παίκτες της ομάδας επέλεξαν να βγάλουν στον τάκο την Σοφιάνα Αβραμάκη.

Αμέσως μετά τον λόγο είχαν οι δύο παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία από τις δύο ομάδες αντίστοιχα κι ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή κι ο Σάββας Κάλφας. Η Μυριέλλα επέλεξε ως υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα της, την Αθηνά Ευμορφιάδη ενώ ο Σάββας την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Αν και αρχικά, τα spoiler ανέφεραν πως από τον Άγιο Δομίνικο θα φύγει μία εκ των Αθηνά ή η Σοφιάνα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το παιχνίδι αποχωρεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χαμός στους Μαχητές - «Θα έπρεπε να λέγεται κωλοτούμπας και όχι τσακατσούκας» (vids)