MEDIA

Survivor: Έξαλλος ο Κατσαούνης με την Κουρεντή - «Η Μυριέλλα λέει ψέματα» (video)

Survivor: Έξαλλος ο Κατσαούνης με την Κουρεντή - «Η Μυριέλλα λέει ψέματα» (video)
Τα «καρφιά» του στην αγαπημένη του Μυριέλλα έριξε ο Γιώργος Κατσαούνης. 
Glomex

Survivor: Τα «καρφιά» του στην αγαπημένη του Μυριέλλα έριξε ο Γιώργος Κατσαούνης. 

Μεγάλη ήταν η ένταση στην καλύβα της μπλε ομάδας μετά το τέλος του συμβουλίο στο Survivor. Εκεί η Μυριέλλα μίλησε για δύο παίκτες από τους Μαχητές που την πλησίασαν και της ζήτησαν να ψηφίσει έναν δυνατό παίκτη. Ο Σάββας είπε πως ένας ήταν αυτός, όμως κανείς άλλος δεν ανέλαβε την ευθύνη και όλοι κατηγόρησαν τον Γιώργο Κατσαούνη.

Συγκεκριμένα η Μυριέλλα «φωτογράφισε» τον Γιώργο ανοιχτά, με εκείνον να αρνείται τα πάντα και στη συνέχεια χαρακτήρισε ψεύτρα την αγαπημένη του.

«Χθες υπήρχαν κάποια πράγματα στο συμβούλιο που με ενόχλησαν, κάποια πράγματα που δεν είπα και ειπώθηκαν ότι τα είπα. Και θέλω να πω ότι η Μυριέλλα Κουρεντή λέει ψέματα. Δεν ξέρω για ποιον λόγο είπε πράγματα που δεν είπα, δεν γνωρίζω για ποιον λόγο και τι στρατηγικές έχει η Μυριέλλα. Ξέρει ότι δεν πρόκειται να μιλήσω και θα περάσει βουβό ότι και αν πει και η κάθε Μυριέλλα και ο καθένας εδώ μέσα. Έχουν καταλάβει τα παιδία όταν δεν μιλάω μέσα στο συμβούλιο. Περιμένουν να με ταπεινώσουν, εγώ πιστεύω σαν Γιώργος πως υπάρχει σχέδιο. Μουρλός δεν είμαι», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ο Κατσαούνης «πιάνει» τις κοπέλες των μπλε να συζητάνε για εκείνον

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Survivor: «Στην ομάδα έχουμε ένα χαζό και έναν άνανδρο» (video)