MEDIA

Βίκυ Σταυροπούλου: Η συγκίνηση για την Δανάη Μπάρκα και η αποκάλυψη του Αλέξη Γεωργούλη

Βίκυ Σταυροπούλου: Η συγκίνηση για την Δανάη Μπάρκα και η αποκάλυψη του Αλέξη Γεωργούλη
Η Βίκυ Σταυροπούλου συγκινήθηκε όταν μίλησε στον ΑΝΤ1 για την κόρη της Δανάη Μπάρκα
ANT1

Η Βίκυ Σταυροπούλου συγκινήθηκε όταν μίλησε στον ΑΝΤ1 για την κόρη της Δανάη Μπάρκα

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου στη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης με την συγκίνησή της να είναι εμφανής όταν αναφέρθηκε στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Όπως είπε εμφανώς συγκινημένη η Βίκυ Σταυροπούλου για την κόρη της, «η Δανάη μού απέδειξε ότι η αγάπη έχει ανάγκη από πράγματα χειροπιαστά» περιγράφοντας το πόσο της στάθηκε στην περιπέτεια της υγείας του πατέρα της και παππού της παρουσιάστριας του MEGA.

«Με συγκινεί πολύ η Δανάη, είναι ένα παιδί τόσο ευαίσθητο και τόσο στηρικτικό, μου απέδειξε στη δύση του μπαμπά μου, αυτό που έλεγε η αγαπημένη μου Κική Δημούλα, ότι η αγάπη έχει ανάγκη από πράγματα χειροπιαστά. Ήταν δίπλα στον μπαμπά μου, τον έπλενε, έκανε τα πάντα και παράτησε τη ζωή της» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Στην εκπομπή μίλησε και η Δανάη Μπάρκα η οποία είπε για τη μητέρα της ότι «νομίζω ότι είναι το τρανό παράδειγμα ενός ανθρώπου του τα μπορείς όλα, αν έχεις πίστη, αν έχεις αγάπη και αν έχεις στόχο να εξελιχθείς και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Η μαμά μου τα είχε αυτά, αν ψάξουμε ιστορίες, μπορεί να βρούμε άτυπα λάθη, αλλά επειδή τα έκανε με αγάπη και αγνότητα, οδήγησαν τη σχέση μας να είναι πολύ ωραία. Ένα από τα ωραία της χαρακτηριστικά είναι ότι δεν με άφησε ποτέ να δω τις δυσκολίες, ήμουν θαυμάστρια της ανθρώπινα, δεν με άφησε να φοβηθώ να νιώθω απροστάτευτη. Σαν μαμά είναι η καλύτερη. Ποτέ δεν μου έδωσε συμβουλή τι να γίνω ή τι να κάνω. Το παράδειγμα ήταν οι πράξεις της».

«Όταν έβλεπα τον κόσμο στο θέατρο και τις αντιδράσεις του, είπα "αυτό θα κάνω και εγώ". Δεν ήταν ποτέ καταπιεστική η μαμά μου. Δεν με άγχωσε που έπαιξα με τη μαμά μου, απλά είδα τι ευτυχία είναι να παίζεις με τη μαμά μου. Είδα την αγάπη του κόσμου και ψιλοέκλαιγα από τις αντιδράσεις του κόσμου. Ήταν ωραία εμπειρία και πολύ αστείο. Η μαμά μου είναι πολύ ωραίο θύμα στις φάρσες. Μια φάρσα που θυμάμαι ήταν στη Λευκάδα, όταν περπατούσαμε ένα μεσημέρι, έτρεξα από πίσω της και τη θώπευσα και άρχισε να ουρλιάζει, γύρισε όλο το λιμάνι, χειροκροτούσαν, έγινε πανικός. Σε ευχαριστώ που είσαι η μαμά μου» κατέληξε στην παρέμβασή της για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για τον γάμο της καρπός του οποίου ήταν η Δανάη Μπάρκα: «Σε εμένα τα πράγματα ήρθαν λίγο αντίστροφα. Πρώτα παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος σε μικρή ηλικία, στα 22 μου. Δεν θα ερχόταν ο γάμος σε αυτήν την ηλικία. Έγινε με έναν άνθρωπο που τον αγαπώ πολύ ακόμα, ακριβώς επειδή είχα αποφασίσει ότι θα κρατήσω το παιδί».

«Μετά ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά και τα πράγματα δεν είναι λειτουργούν όπως τα ονειρευόσουν. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ κι έχω εξαιρετικές σχέσεις γιατί υπήρχε καρπός σε αυτόν τον έρωτα. Οφείλαμε να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης» σημείωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η αποκάλυψη του Αλέξη Γεωργούλη για την Δανάη Μπάρκα

Για τη Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος θυμήθηκε στιγμές από τη σειρά του MEGA, «Είσαι το ταίρι μου», στην οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει.

«Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι είναι αληθινή, είναι ένας άνθρωπος που ό,τι και αν έχει κάνει, είναι επειδή πιστεύει στον εαυτό της, δεν εγκαταλείπει με την πρώτη δυσκολία, είναι ένας άνθρωπος που άμα βάλει κάτι στο μυαλό της, το κάνει, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Θέλω πολύ να βρεθούμε στη σκηνή γιατί δεν έχεις το περιθώριο να πάρεις κάτι πίσω και της κάνω και ανοιχτή πρόταση» είπε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης για τη Βίκυ Σταυροπούλου προχωρώντας στην αποκάλυψη:

«Μπροστά στις κάμερες είναι πολύ απολαυστική, όλο το συνεργείο είναι στραμμένο πάνω της, από τη μια φοβούνται τα διάφορα ατυχήματα, για παράδειγμα, στη σκηνή με το άλογο, που ανέβηκε την πρώτη φορά και έπεσε από την άλλη, τελικά κρατήθηκε αυτή η λύση, είναι βγαλμένα από τη ζωή τα γυρίσματα της Βίκυς. Δεν ξέρω αν αυτοσχεδιάζει, νομίζω ότι της βγαίνουν αυθόρμητα, είναι και αστείρευτα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: «Είναι ξενέρωμα να με βρίζουν επειδή έχω επώνυμη μαμά»