MEDIA

Survivor Spoiler (8/2): Η ομάδα που κερδίζει σήμερα και η αποχώρηση – έκπληξη (vid)

Survivor Spoiler (8/2): Η ομάδα που κερδίζει σήμερα και η αποχώρηση – έκπληξη (vid)
Η ομάδα που θα κερδίσει και η «βόμβα» με την αποχώρηση
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler (8/2): Μαχητές και Διάσημοι τα δίνουν όλα για ένα μήνυμα από τους δικούς τους – Η ομάδα που θα κερδίσει και η «βόμβα» με την αποχώρηση

Η χθεσινή ήττα των Διάσημων στο αγώνισμα ασυλίας και το συμβούλιο που ακολούθησε, έθεσε υποψήφιους προς αποχώρηση πέντε παίκτες της ομάδας τους.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι εκείνοι που βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την έξοδό τους από το παιχνίδι και αύριο (9/2) θα δούμε την αποχώρηση.

Απόψε, όλοι παίζουν για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο. Όταν είσαι απομονωμένος σε ένα νησί, 10.000 χιλιόμετρα μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους, κάθε μήνυμά τους έχει μοναδική αξία.

Διάσημοι και Μαχητές διεκδικούν το έπαθλο επικοινωνίας, αφιερώνοντας κάθε τους run στα αγαπημένα τους πρόσωπα, φωνάζοντας τα ονόματά τους σε κάθε τους νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε εκείνους.

Survivor Spoiler 8/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Στο επεισόδιο που θα δούμε απόψε το βράδυ οι Διάσημοι κάνουν το μεγάλο comeback και κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, το τέταρτο φέτος, τη στιγμή που οι Μαχητές έχουν μείνει στο ένα.

Την προηγούμενη φορά άκουσα τη φωνή των αγαπημένων τους προσώπων με ηχογραφημένο μήνυμα, οπότε αναμένουμε σήμερα να δούμε τι θα ακολουθήσει.

Survivor Spoiler: Η αποχώρηση έκπληξη

Η μεγάλη έκπληξη έγινε και το τηλεοπτικό κοινό έριξε «βόμβα» με το πρόσωπο που επέλεξε να αποχωρήσει.

Γνωρίζαμε πως η αποχώρηση θα κριθεί ανάμεσα σε Ευρυδίκη, Αθηνά και Λάμπρο, με φαβορί να είναι η Αθηνά, η οποία μάλιστα είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν καθώς δεν μπορεί άλλο, όπως είπε, γιατί της έχει λείψει το παιδί της.

Ποιος είναι ο παίκτης που θα δούμε την Τετάρτη να παίρνει τη δάδα και να αποχωρεί από το φετινό Survivor;

Αν, βέβαια, δεν προκύψει κάποια νέα ανατροπή, ικανή να δώσει ευκαιρία παραμονής σε όλους... Πάντα, θα το σημειώνουμε, διότι φέτος δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για οτιδήποτε...

Δείτε στη gallery ποιος θα αποχωρήσει την Τετάρτη (9/2):

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: «Κλείδωσε» η είσοδος της νέας παίκτριας στο παιχνίδι - Τι κρύβει το αποψινό έπαθλο

Survivor: Έξαλλη η Ναυσικά με την Βρισηίδα - «Δεν θα επιτρέψω να μιλήσει για τη σχέση μου»

Survivor: Η Ευρυδίκη τα έβαλε με τον Σοϊλέδη – «Ξεκάθαρα με χρησιμοποιούν» (videos)

Survivor: Ο Γιωρίκας Πιλίδης αποκάλυψε πως «έκλεψε» στο παιχνίδι – Τα «καρφιά» για τον Κατσαούνη