MEDIA

Survivor: Έξαλλη η Ναυσικά με την Βρισηίδα - «Δεν θα επιτρέψω να μιλήσει για τη σχέση μου»

Survivor: Έξαλλη η Ναυσικά με την Βρισηίδα - «Δεν θα επιτρέψω να μιλήσει για τη σχέση μου»
Εξοργισμένη η Ναυσικά με τη συμπαίκτριά της και όσα είπε 
Glomex

Survivor: Εξοργισμένη η Ναυσικά με τη συμπαίκτριά της και όσα είπε 

Ο κακός χαμός επικράτησε στην καλύβα των Διασήμων στο χθεσινό (6/2) επεισόδιο μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου τσακώθηκε σχεδόν με όλη την ομάδα, καθώς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της προς τους συμπαίκτες της που δεν την άκουσαν στο αγώνισμα.

Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με αφορμή τα όσα συνέβησαν με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, θέλησε να εκφράσει κάποια πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί από τη Βρισηίδα off camera και την έχουν ενοχλήσει.

«Η Βρισηίδα έχει πει κάποια πράγματα για εμένα πάρα πολύ άσχημα τα οποία δεν μπορώ να πω καν τηλεοπτικά. Αποφάσισα να μην σπιλώσω το ποιον κάποιου, να μην κάνω την κακιά αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα αυτή την υποκρισία και όλο αυτό το ψέμα που είναι αυτή η κοπέλα. Σε κανένα κοριτσάκι δεν θα επιτρέψω να μιλήσει για το ποιον μου και για τη σχέση μου. Ξέρω πολύ ποια είμαι, πόσο έχω ζηλέψει στη ζωή μου. “Κοριτσάκι μου γλυκό μακάρι κάποια στιγμή να με φτάσεις και μακάρι να καταφέρεις και εσύ να κάνεις αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου και σταμάτα να λες πράγματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν έχεις μιλήσει ποτέ μαζί τους”», ανέφερε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπουλου.

«Η Βρισηίδα είναι τόσο ανώριμη που μιλάμε για ένα κοριτσάκι. Θα συνεχίσω να μιλάω για τυπικούς λόγους μαζί της αλλά αν θέλει κάτι παραπάνω θα πρέπει να μου ζητήσει συγγνώμη», είπε γεμάτη θυμό η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η Ευρυδίκη τα έβαλε με τον Σοϊλέδη – «Ξεκάθαρα με χρησιμοποιούν» (videos)