MEDIA

Survivor Spoiler: «Κλείδωσε» η αποψινή αποχώρηση - Τρομάζει ο τραυματισμός της Ασημίνας

Survivor Spoiler: «Κλείδωσε» η αποψινή αποχώρηση - Τρομάζει ο τραυματισμός της Ασημίνας
Survivor Spoiler: Από έναν σοβαρό τραυματισμό σημαδεύεται ο σημερινός αγώνας επάθλου
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης που θα δούμε απόψε να παίρνει τη δάδα - Από έναν σοβαρό τραυματισμό σημαδεύεται ο σημερινός αγώνας επάθλου

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι εκείνοι που βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την έξοδό.

Ποιος είναι ο παίκτης που θα δούμε απόψε να παίρνει τη δάδα και να αποχωρεί από το φετινό Survivor;

Αν, βέβαια, δεν προκύψει κάποια νέα ανατροπή, ικανή να δώσει ευκαιρία παραμονής σε όλους... τότε σύμφωνα και με το spoiler του dokari.gr o Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι τελικώς αυτός που το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να θέσει εκτός Survivor.

Σοβαρός τραυματισμός σήμερα για παίχτη των Μαχητών

Ημέρα αποχώρησης σήμερα για το Survivor αλλά μέχρι να φτάσουμε στο συμβούλιο του νησιού με τους πέντε υποψήφιους από τους Διάσημους, θα επικρατήσουν άλλα πάθη και άλλες ατυχίες.

Συγκεκριμένα στους Μαχητές κεντρικό θέμα είναι το φαγητό καθώς μετά και την ήττα τους στο τελευταίο αγώνισμα μπάσκετ στην άμμο έμειναν ξανά χωρίς την ευκαιρία να γεμίσουν τα στομάχια τους.

«Εγώ αυτό που τόνισα χθες είναι ότι έχουμε πεθάνει της πείνας και ξαφνικά πετάγεται η Μυριέλλα που πραγματικά το τερμάτισε» ακούγεται να λέει ο Αντρέας Ματθαιάκης. Αφορμή τα όσα είπε η Μυριέλλα Κουρέντη: «Τρώγοντας ανοίγει το στομάχι και μετά μπορεί να πεινάς και λίγο περισσότερο. Σας το λέω γιατί μπορεί να το πάθετε αυτό εμείς το έχουμε πάθει».

«Δεν ξέρω πραγματικά ασχολίαστο» ακούγεται να λέει ο Αντρέας στο trailer για το σημερινό επεισόδιο.

Τα πιο έντονα συναισθήματα, όμως, δημιουργήθηκαν στον υγρό στίβο μάχης για το σημερινό έπαθλό. Ο λόγος η άσχημη πτώση της Ασημίνας.

«Α, το γόνατό μου» ακούγεται να φωνάζει η Ασημίνα με τον Γιώργο Λιανό να φωνάζει τον γιατρό της παραγωγής και όλους τους παίχτες, Μαχητές και Διάσημους, να παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Λύγισε» ο Άρης Σοϊλέδης - «Χάσαμε τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο»

Survivor: Οι Διάσημοι δάκρυσαν με τα μηνύματα από τις οικογένειές τους - Συγκινητικές σκηνές

Survivor: Πρώην παίκτρια «ανάβει» φωτιές με τις φωτογραφίες της στο Instagram (photos)