MEDIA

Βισκαδουράκης: Tα χρήματα των Τούρκων στο Survivor ήταν δελεαστικά – Αιχμές για Κατσαούνη-Κουρέντη

Βισκαδουράκης: Tα χρήματα των Τούρκων στο Survivor ήταν δελεαστικά – Αιχμές για Κατσαούνη-Κουρέντη
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την παρουσία του στο Survivor αλλά και για ορισμένους από τους παίχτες
ALPHA

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την παρουσία του στο Survivor αλλά και για ορισμένους από τους παίχτες

Τους λόγους που τον οδήγησαν στο Survivor αποκάλυψε ο Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο για τους Μυριέλλα Κουρέντη και Γιώργο Κατσαούνη με αφορμή το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε στον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης στη συνέντευξή του στον Alpha εξομολογήθηκε ότι ήταν η σύζυγός του που τον παρακίνησε να λάβει μέρος στο Survivor λόγω και των οικονομικών δυσχερειών εξαιτίας της πανδημίας.

«Η γυναίκα μου μου πρότεινε να μπω στο Survivor, αφού όλες μου οι δουλειές τον χειμώνα πήγαν στράφι. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όλες οι παραστάσεις κατέβηκαν κι οι ταινίες που κάναμε, εισπρακτικά δεν πήγαν. Το ποσό των Τούρκων ήταν πολύ δελεαστικό», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, όμως, και στην συμπαίχτρια του Μυριέλλα Κουρέντη δηλώνοντας απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της. «Για να πουλήσει κάτι, θα πρέπει να είσαι άνθρωπος της τηλεόρασης, ο Τσακατσούκας δεν μου δείχνει σαν άνθρωπος της τηλεόρασης. Εννοείται ότι η Μυριέλλα το έχει κάνει αυτό. Εγώ τους το είπα ξεκάθαρα μια μέρα, του λέω "πότε ερωτευτήκατε;"» είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης για την Μυριέλλα.

Από την κριτική του δεν γλίτωσε και ο Γιώργος Κατσαούνης για τον οποίο είπε ότι δεν θα έκανε ποτέ παρέα εκτός Survivor καθώς, όπως είπε, «δεν συμπεριφέρεται σωστά στα κορίτσια, ούτε στους συναθλητές του. Πιστεύω ότι είναι η Μυριέλλα που έχει στήσει το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Βισκαδουράκης: Στο χειρουργείο ο ηθοποιός – Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Survivor: «Λύγισε» ο Βισκαδουράκης - «Έχει γενέθλια ο αρχάγγελος μου»