MEDIA

Γιώργος Καράβας: Μετά από 10 χρόνια με τη Ραφαέλα, είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της (vid)

Γιώργος Καράβας
Γιώργος Καράβας

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Καράβας.

Ο γοητευτικός άνδρας της Showbiz, μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού και την καθημερινότητά τους με δύο παιδιά.

«Η γυναίκα σου πιστεύεις θα σε ακολουθούσε τόσο μακριά (στο Σίδνεϋ), θα το έκανε εύκολα; Γιατί έχετε και μια επιχείρηση…» τον ρωτά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Κοίταξε να δεις, η Ραφαέλα είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, που γενικότερα εάν της μπει κάτι στο μυαλό, το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη… Θα ακολουθούσε. Είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για εμένα και θέλω να πιστεύω πως ότι είμαι κι εγώ πολύ σημαντικός άνθρωπος για εκείνη.» τόνισε ο Γιώργος Καράβας.

Όπως ανέφερε, πολύ σημαντικό θεωρεί το γεγονός πως παραμένει ακόμη ερωτευμένος με την σύζυγό του «Περνάμε ωραία μαζί με τη Ραφαέλα, γελάμε, αγαπιόμαστε. Μετά από 10 χρόνια, νιώθω ακόμα ερωτευμένος μαζί της, την ποθώ σαν γυναίκα. Περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας…»

«Δεν μπορώ να κοιμάμαι χωρίς την Ραφαέλα» ανέφερε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως όταν πρέπει να λείψει για επαγγελματικούς λόγους χρειάζεται να προετοιμαστεί ψυχολογικά πολλές ημέρες πριν.

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε επίσης για τα δύο τους παιδιά, τον Φίλιππο και την Κάλη που ασχολούνται με το τραμπολίνο και το Snowboard αντίστοιχα, αναφέροντας μια ιδιαίτερη φιλοσοφία που ακολουθεί πάντα «Έχω μια φιλοσοφία, όταν μου ζητήσουν κάτι, θέλω να το δοκιμάσουν κι αν τους αρέσει έχει καλώς…».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καράβας: Πόζαρε χωρίς εσώρουχο και οι γυναίκες «τρελάθηκαν» (pics)

GNTM 4: Τα «καυτά» φιλιά Ισμήνης Παπαβλασοπούλου - Γιώργου Καράβα (video)