MEDIA

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Τα «καρφιά» του πατέρα του, Δημήτρη, για την αποχώρηση από το Survivor

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Τα «καρφιά» του πατέρα του, Δημήτρη, για την αποχώρηση από το Survivor
Η αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα από το Survivor δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα
ΣΚΑΙ

Η αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα από το Survivor δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα

Η αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο επεισόδιο της Τετάρτης έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» για τους συμπαίχτες αλλά και τους αντιπάλους του στο Survivor καθώς δεν περίμεναν ότι ο δημοσιογράφος θα ήταν αυτός που θα προστατευόταν λιγότερο από το τηλεοπτικό κοινό.

Όταν, μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα η συγκίνηση και τα δάκρυα επικράτησαν στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor.

Έντονα συναισθήματα προκάλεσε, όμως, η αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα, ο οποίος με αναρτήσεις του στο Facebook εξέφρασε τόσο την πίκρα του για την εξέλιξη αυτή όσο και αιχμές για ό,τι συνέβη στον Άγιο Δομίνικο.

«Έφυγε λοιπόν νωρίς – όπως το είχαμε μάθει – ο Λάμπρος από το Survivor γιατί… γιατί έτσι. Κάπως έτσι τα είχαν τα είχαν υπολογίσει. Έφυγε μέσα στις σφιχτές αγκαλιές, τα δάκρυα, τα χειροκροτήματα των παικτών της ομάδας του και των αντιπάλων. Κύριος πήγε, κύριος έφυγε, μέσα σε έκπληξη, απορία και αγάπη» έγραψε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας για τον γιο του Λάμπρο και συμπλήρωσε:

«Αναρτώ τη φωτογραφία από την τελευταία νίκη του. Ένας “διάσημος μαχητής”. Που τους κατέκτησε όλους με τη στάση του, τη μαχητικότητα και τον χαρακτήρα του. Το άδικο ουκ ευλογείται. Γυρίζει στους ανθρώπους του και τη δουλειά του. Πάμε γι’ άλλα αγόρι μου. Τα καλύτερα έρχονται».

Σε δεύτερη ανάρτησή του, μάλιστα, ο πατέρας του Λάμπρου Κωνσταντάρα ήταν ακόμα πιο αιχμηρός αφήνοντας περισσότερα υπονοούμενα: «Μα πώς θα κρατούσαν τον Λάμπρο; Αφού την είχαν βρει την αντικαταστάτη του πριν γίνουν οι αποχωρήσεις. Τόσες ώρες στεναχωριόμουνα. Τώρα…».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Σπαρακτική διπλή αποχώρηση από το νησί - Πλάνταξαν στο κλάμα οι παίκτες

Survivor Spoiler: Μπαίνει πρώην «βατραχάνθρωπος» στους Μαχητές - 48 ετών, αδερφός ιερέα