MEDIA

Survivor: Οι «Μαχητές» έβγαλαν υποψήφιο τον καλύτερο παίκτη τους - Έξαλλος με την απόφασή τους

Survivor
Ο υποψήφιος προς αποχώρηση για τους Μαχητές
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor: Ένα ακόμα συμβούλιο ψηφοφορίας παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής (13/2) οι τηλεθεατές του Survivor

Σε έναν αγώνα ασυλίας - θρίλερ, οι Διάσημοι κατόρθωσαν να επικρατήσουν των Μαχητών με 10-8.

Αγώνισμα ατομικής ασυλίας

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να αγωνιστούν σε ένα δύσκολο παιχνίδι ισορροπίας.

Νικητής αναδείχθηκε ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ έχει τη δυνατότητα να υποδείξει για υποψήφιο έναν συμπαίκτη του.

Το συμβούλιο και η ψηφοφορία

Ανδρέας Ματθαιακάκης για μια ψήφο έναντι του Σπύρου Μαρτίκα είναι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών, όπως αποφάσισαν οι συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν άρεσε στον Ανδρέα, ο οποίος μίλησε για θέατρο σκιών.

«Γιώργο θεωρώ γενικά ότι παίζεται ένα θέατρο σκιών και λέω σκιών γιατί αρκετοί προσπαθούν να κρυφτούν ακόμα και από τις δικές τους σκιές. Υποτίθεται ότι η ομάδα έχει πολύ μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα έχουμε να φάμε έπαθλο φαγητού 15-20 μέρες και απλά να υπενθυμίσω στα μέλη της ομάδας ότι τις προηγούμενες δύο ασυλίες τις κερδίσαμε επειδή έφερα τρία στα τρία.

Δεν μπορώ να καταλάβω σε μια ομάδα η οποία χάνει μονίμως να βγάζει αυτό το αποτέλεσμα. Είπαμε ότι θα ψηφίσουμε για αγωνιστικούς λόγους. Θέλω να το πει κάποιος αν δημιουργώ το παραμικρό πρόβλημα στην καλύβα γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν δημιουργώ. Θεωρώ ότι είμαι αρκετά ήσυχος και προσπαθώ να βοηθήσω όσο γίνεται και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι έχω αποτελέσει πρόβλημα.

Από κει και πέρα είναι πολλά τα παιχνίδια που παίζονται, προσπαθώ να μην συμμετέχω σε κανένα από αυτά αλλά δυστυχώς αυτά είναι που με βγάζουν υποψήφιο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.