MEDIA

Survivor: Διπλή ανατροπή και χάος στους Μαχητές – Οι νέες ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος

Survivor: Διπλή ανατροπή και χάος στους Μαχητές – Οι νέες ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος
Οι Μαχητές έχασαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, όμως κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθήσει στο συμβούλιο του νησιού
Glomex

Survivor: Οι Μαχητές έχασαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, όμως κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθήσει στο συμβούλιο του νησιού

Το επεισόδιο της Κυριακής (13/2) είδαμε για άλλη μια φορά ανατροπές και εντάσεις, με το… κερασάκι στην τούρτα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι Διάσημοι κατάφεραν να επικρατήσουν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για την τρέχουσα εβδομάδα. Παρότι οι νέες προσθήκες δεν απέδωσαν στον αγωνιστικό χώρο, με μπροστάρη τον Άρη Σοϊλέδη έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη ασυλίας, που για πρώτη φορά συνδυάστηκε και με φαγητό.

Πριν τον αγώνα, είδαμε την πρώτη ανατροπή του επεισοδίου καθώς στο παιχνίδι μπήκε ο Σάκης Αρσενίου για την ομάδα των Διασήμων.

Αυτή δεν ήταν η ανατροπή, καθώς ήταν κάτι που ήδη γνωρίζαμε και είχαμε γράψει. Η «βόμβα» έσκασε λίγο αργότερα, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στη μπλε ομάδα πως μπορεί να επιλέξει έναν από τους δύο άνδρες που μπήκαν το Σάββατο (12/2) στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τους Τάκη Καραγκούνια και Γιώργο Ταλάντσεβ. Οι Μαχητές έκαναν μία μίνι σύσκεψη και πηραν την απόφασή τους. Ποια ήταν αυτή; Δείτε το βίντεο...

Οι Διάσημοι μπορεί να κέρδισαν, όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα Βρισηίδα και Ναυσικά «σφάχτηκαν».

Η Βρισηίδα έπαιξε εναντίον της Ασημίνας και έχασε, με την παίκτρια των Διασήμων να πηγαίνει στον πάγκο και να λέει τους συμπαίκτες της γιατί δεν της φωνάζουν για να γνωρίζει τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του αγώνα της.

Τότε η Ναυσικά άρχισε να της φωνάζει και να λέει πως κάθε φορά που χάνει τα «ρίχνει» στον πάγκο, με τη Βρισηίδα να γίνεται έξαλλη και να αρχίζει τα «γαλλικά». Τότε η Κάτια Ταραμπάνκο πήγε άμεσα και την έπιασε ώστε να την ηρεμήσει.

Οι Μαχητές δεδομένης της πείνας τους θα περίμενε κανείς ότι θα έχουν ξεκάθαρο προσανατολισμό ως προς το Συμβούλιο. Ωστόσο η ομάδα φαίνεται να έχει διχαστεί σε δύο μεγάλα μέτωπα.

Το πρώτο μέτωπο είναι η τριάδα των κοριτσιών Ασημίνα, Πελαγία, Σοφιάννα που πιθανότατα απλώνει τα πλοκάμια της και προς Φάρσαλα μεριά. Η τριάδα αυτή «στοχοποίησε» τον Ανδρέα με απώτερο σκοπό να μην κινδυνεύσει η Πελαγία με μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα.

Για την ακρίβεια η Πελαγία είπε ότι είναι καιρός να βγουν μπροστά οι αδύναμοι παίκτες που φέρνουν 0 νίκες σε 2 προσπάθειες. Λίγο αργότερα όμως δυστυχώς για την ίδια, δεν κατάφερε να φέρει κάποια νίκη στους δύο αγώνες που συμμετείχε.

Μετά δε και την νίκη του Σάββα στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας η Πελαγία αντιλαμβανόμενη ότι η πιθανότητες να βρεθεί υποψήφια αυξήθηκαν δραματικά, ενέτεινε την προσπάθειά της να βγει από τη δύσκολη θέση καταστρώνοντας ένα βαθύ πλάνο.

Το δεύτερο μέτωπο που υπάρχει είναι αυτό της τριάδας Ανδρέα, Σάββα και Μέης. Ο Σάββας φαίνεται να έχει αναλάβει το ρόλο να προστατέψει τους δύο παίκτες που λόγω του ότι βρίσκονται λιγότερο καιρό στο παιχνίδι, αποτελούν εύκολο στόχο προς ψήφιση.

Στο συμβούλο είδαμε την δεύτερη ανατροπή του επεισοδίου. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της κάλπης από τον Γιώργο Λιανό και της υποψηφιότητας του Ανδρέα, αποδείχθηκε ότι η τριάδα των κοριτσιών έδρασε αποτελεσματικότερα και πέτυχε τον στόχο της τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Όταν όμως πήρε τον λόγο ο Ανδρέας, το αφήγημά τους όπως ήταν λογικό κατέρρευσε, διότι προφανώς υπάρχουν πιο αδύναμοι παίκτες στο παιχνίδι από αυτόν. Το αποτέλεσμα ήταν να εκτεθούν Σοφιάννα και Πελαγία, και η Ασημίνα να μην τολμά καν να αρθρώσει λέξη για την ψηφοφορία.

Ο Ανδρέας κατέληξε στην διαπίστωση ότι κάτι πάει πολύ καλά για την Πελαγία και γι’ αυτό δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση, ενώ και οι Διάσημοι τοποθετήθηκαν και εξέφρασαν την απορία τους για την υποψηφιότητα του συγκεκριμένου μαχητή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι «Μαχητές» έβγαλαν υποψήφιο τον καλύτερο παίκτη τους - Έξαλλος με την απόφασή τους

Survivor: «Σφάχτηκαν» Βρισηίδα και Ναυσικά - «Μαζέψτε την» (video)

Survivor: Τεράστια ανατροπή! Οι Μαχητές πήραν παίκτη από τους Διάσημους (video)