MEDIA

MasterChef... με διπλή αποχώρηση: Ο ένας «κόπηκε» από τους κριτές - Έφυγε ένα από τα «golden pin»

Το τρόπαιο του MasterChef
Το τρόπαιο του MasterChef
STAR TV

Διπλή αποχώρηση είδαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του MasterChef της Τρίτης (15/2).

Στο Τεστ Δημιουργικότητας νικητής αναδείχθηκε o Γρηγόρης Γιαννόπουλος. Οι τρεις παίκτες με τις χειρότερες προσπάθειες ήταν ο Νίκος Μπέρκας, ο Βασίλης Μπόλλος κι ο Γιώργος Μελανδίνος.

Η τριάδα έπρεπε να επιστρατεύσει τις μαγειρικές της γνώσεις στη δοκιμασία αποχώρησης καθώς ένας παίκτης θα αποχωρούσε πρόωρα από το μαγειρικό διαγωνισμό.

Το πιάτο αντιγραφής που κλήθηκαν να εκτελέσουν, απαιτούσε συγκέντρωση, μαγειρική αντίληψη και πειθαρχία στα βήματα της συνταγής και έβαλε από την αρχή τους παίκτες «στα βαθιά».

Οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούσαν να βοηθήσουν από τον εξώστη αλλά για έναν από τους υποψήφιους προς αποχώρηση ο διαγωνισμός αποτελούσε ήδη παρελθόν. Ο παίκτης που είχε τις περισσότερες αστοχίες κι αποχώρησε από τον διαγωνισμό ήταν ο Νίκος Μπέρκας.

«Είμαι ο πρώτος που φεύγω από το πάρτι, ο ξενέρωτος, γιατί θέλει να πάει για ύπνο, αλλά έχει περάσει πάρα πολύ καλά σε αυτό το πάρτι. Έχει πιει, έχει χορέψει, έχει φάει καταπληκτικά, έχει γνωρίσει πολύ ωραίο κόσμο και νιώθει γεμάτος. Ήταν πάρα πολύ ωραία μέχρι σήμερα. Ήταν ένα μικρό και κουραστικό ταξίδι, γεμάτο εμπειρίες καινούργιες λέξεις και καινούργιους ανθρώπους. Έμαθα πράγματα που δεν ήξερα και νιώθω πολύ γεμάτος», είπε ο Νίκος Μπέρκας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Και δεύτερη αποχώρηση

Λίγο μετά την αποχώρηση του Νίκου, ο Στάθης Ταπραντζής ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως αποχωρεί οικειοθελώς από το MasterChef για προσωπικούς λόγους.

«Το σκεφτόμουν από χθες και σήμερα το πρωί πήραν την απόφαση να γυρίσω στο παιδί και στη γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την απόφαση γιατί το σκέφτηκα καλά, τα ζύγισα και ο δρόμος με οδηγούσε προς τα εκεί», είπε ο Στάθης στην κάμερα του MasterChef.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.