MEDIA

Παύλος Χαϊκάλης: Μίλησε για τη νέα του ζωή και τον λόγο που εγκατέλειψε την Αθήνα (video)

Παύλος Χαϊκάλης: Μίλησε για τη νέα του ζωή και τον λόγο που εγκατέλειψε την Αθήνα (video)
Η νέα του ζωή και η πρόταση που έχει δεχτεί για να πρωταγωνιστήσει σε παράσταση στο Ηρώδειο.

Παύλος Χαϊκάλης: Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη νέα του ζωή αλλά και την πρόταση που έχει δεχτεί για να πρωταγωνιστήσει σε παράσταση στο Ηρώδειο.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη νέα του ζωή αλλά και την πρόταση που έχει δεχτεί για να πρωταγωνιστήσει σε παράσταση στο Ηρώδειο.

Θυμίζουμε πως ο Παύλος Χαϊκάλης έχει εγκαταλείψει εδώ και ενάμιση περίπου μήνα την Αθήνα και πλέον ζει μόνιμα στο Κατάκολο Ηλείας, τον τόπο καταγωγής του.

«Από την Αθήνα έχω φύγει εδώ και ένα μήνα. Είμαι στο Κατάκολο της Ηλείας. Είχα πάρει εδώ και καιρό την απόφαση αυτή, να γυρίσω στο χωριό μου. Ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής, καμία σχέση με γεγονότα κτλ, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων. Ήδη έχω μια πρόταση για μια παράσταση για το καλοκαίρι στο Ηρώδειο, αλλά ακόμα το σκέφτομαι.

Αυτή την περίοδο είμαι σε πρόβες, έγινε ένα δυσάρεστο γεγονός εδώ στον Πύργο. Ήταν μια έτοιμη δουλειά σε έναν ερασιτεχνικό θίασο, αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω, γιατί θα διαλυόταν η δουλειά. Έτσι συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία για να μη διαλυθεί η δουλειά και θα παίξουμε κάποιες παραστάσεις στον Πύργο για δεκαπέντε μέρες όπως είναι τα ερασιτεχνικά θέατρα εδώ. Θα δουλέψω με ερασιτέχνες και αυτό είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Αυτή τη στιγμή περπατάω σε μια παραλία, κάνω βόλτες, είμαι στην αμμουδιά, είμαι με φίλους, αναπνέω τον καθαρό αέρα. Είμαι θα έλεγα σε μια φάση αποτοξίνωσης. Κάποια στιγμή όλα θα βγουν στο φως» ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή του Alpha.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.