MEDIA

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την στάση του μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, αλλά και για την περίοδο του Big Brother
ANT1

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την στάση του μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, αλλά και για την περίοδο του Big Brother

Για τα όσα έζησε μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, αλλά και για την περίοδο που ήταν παρουσιαστής του Big Brother μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αρχικά εξομολογήθηκε ότι «από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο. Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου».

«Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα. Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όπως, όμως, είπε «είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το κεφάλαιο Big Brother

Ξεχωριστό κεφάλαιο στη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν η παρουσία του ως παρουσιαστής στο Big Brother με τον ίδιο να δηλώνει ότι ένιωσε εκτεθειμένος στην κριτική και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε.

«Πολλές φορές έχω υπάρξει αιχμή του δόρατος στον ανταγωνισμό των καναλιών κι οι από εκεί, αν έχουν και κομμάτι του Τύπου, σε χτυπούν αλύπητα. Όταν έκανα το Big Brother, ήταν πρωτοπόρο με την έννοια ότι ήταν πειραματικό, μια πρόκληση για την κοινωνία. Ότι θα τα δείχνουμε όλα ενώ η κοινωνίας μας είναι διάτρητη», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και κατέληξε για το θέμα:

«Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι με άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου. Έβγαινα εγώ κι έτρωγα το… ξύλο. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έβλεπα. Ο Τύπος με είχε σχεδόν εγκληματία. Είχε βγει η πιο έγκριτη εφημερίδα κι έλεγε ότι ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του Big Brother… Έτσι ξεκινά το κομμουνιστικό μανιφέστο και το είχαν κάνει παράφραση. Έχω φάει τέτοιο… ξύλο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Όταν πέθανε ο αδελφός μου δεν είχα ούτε ένα ευρώ» (videos)

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Έφαγα μπουνιά στον αέρα της εκπομπής» (video)