MEDIA

Survivor: Ξεσπά σε κλάματα η Μυριέλλα, «έχω πέσει θύμα» - Τι θα δούμε απόψε

Survivor: Ξεσπά σε κλάματα η Μυριέλλα, «έχω πέσει θύμα» - Τι θα δούμε απόψε

Survivor: Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ήδη από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε μια νέα προσθήκη στην ομάδα των Μαχητών, ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία εργάζεται πλέον ως γυμνάστρια και σίγουρα είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικές επιτυχίες στην ομάδα της.

Οι Μαχητές έφτασαν σε ακόμα μια επιτυχία, αφού επικράτησαν των Διασήμων στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού. Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε μια νέα «μάχη» μεταξύ των κόκκινων και των μπλε, που θα αποτελέσει μια μεγάλη αναμέτρηση κατάκτησης της ασυλίας.

Παράλληλα το τελευταίο διάστημα η στενή φιλία που είχαν αναπτύξει Μυριέλλα Κουρεντή και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου φαίνεται πως είχε μπει στον «πάγο». Η Μυριέλλα θα προσπαθήσει να πλησιάσει ξανά την Ναυσικά λέγοντας μάλιστα πως, «ένα μικρό κορίτσι ήταν η αιτία που έχασε την φίλη της», αναφερόμενη στην Βρισηίδα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η Ναυσικά δεν μπορεί να εμπιστευτεί ξανά την Μυριέλλα. «Έχω συνέχεια τη Μυριέλλα να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου. Δεν μπορώ να την εμπιστευτώ καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.