MEDIA

Survivor spoiler: To δακρυσμένο ξέσπασμα της Σταυρούλας και η έκπληξη με την αποχώρηση

Survivor spoiler: To δακρυσμένο ξέσπασμα της Σταυρούλας και η έκπληξη με την αποχώρηση
Survivor spoiler: Η Σταυρούλα απαντά με δάκρυα στις επιθέσεις που δέχεται
ΣΚΑΙ

Survivor spoiler: Η Σταυρούλα απαντά με δάκρυα στις επιθέσεις που δέχεται

Η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας είναι η σημερινή για το Survivor καθώς ένας παίχτης θα αποχωρήσει από το νησί μετά το συμβούλιο του νησιού.

Παράλληλα η «νέα» Σταυρούλα παραμένει στο στόχαστρο των συμπαιχτών της που την κατακρίνουν για τη συμπεριφορά της με την ίδια να απαντά σχεδόν δακρυσμένη για όσα της καταλογίζουν.

«Έχω μάθει πολύ στα δύσκολα κα έχω αντέξει πάρα πολύ στη ζωή μου» ακούγεται να λέει λίγες ώρες πριν το κρίσιμο συμβούλιο του νησιού στο Survivor στο οποίο η ίδια είναι μια από τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση.

«Εμένα να με χτυπήσουν όσο θέλουν γιατί πολλά πράγματα βγαίνουν προς τα έξω και προσπαθούν να μειώσουν εμένα, θα βγουν αυτοί και θα ζημιωθούν γι’ αυτό» προσθέτει η ίδια όπως φαίνεται στο trailer για το σημερινό (9/3) επεισόδιο.

Survivor spoiler: Ανατροπή με την αποχώρηση

Οσα συνέβησαν στο Συμβούλιο του Νησιού της Δευτέρας είναι απόλυτα ενδεικτικά του προβλήματος που υπάρχει με τη Σταυρούλα και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί πως σχεδόν όλοι οι Μαχητές συμφώνησαν πλήρως με την επιλογή της Μέι να υποδείξει την Σταυρούλα Χρυσαειδή ως τρίτη υποψήφια για αποχώρηση.

Και κάπου εδώ η κατάσταση αρχίζει να περιπλέκεται καθώς μπορεί η Σταυρούλα να είναι το μεγάλο φαβορί για να μαζέψει τα πράγματά της, ωστόσο η έκπληξη που θα έρθει θα τους αφήσει όλους... άναυδους!

Σταυρούλα, Σπύρος και Σάββας είναι στον... τάκο και το κορίτσι της τριάδας είναι το απόλυτο φαβορί αποχώρησης. Ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό έκανε την μεγάλη ανατροπή και στέλνει με το αεροπλάνο πίσω στην Ελλάδα τον Σάββα!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Σπάραξε στο κλάμα η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας για τους γονείς της (videos)

Survivor: Ο ανατριχιαστικός τραυματισμός της Ευρυδίκης (video)