MEDIA

Αγγελική Ηλιάδη: Ο τραυματισμός στη «Φάρμα», η σχέση της με τον Γρηγόρη και η απώλεια του πατέρα της

Αγγελική Ηλιάδη
Η Αγγελική Ηλιάδη
ANT1

Συνέντευξη στο «The 2Night Show» παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη μετά τη συμμετοχή της στη «Φάρμα». Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε για την πρόσφατη εμπειρία της στο ριάλιτι αλλά και στο ατύχημα που την ανάγκασε να αποχωρήσει.

Η τραγουδίστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ριάλιτι και τον σοβαρό της τραυματισμό, για την απώλεια του πατέρα της αλλά και για το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Ο σοβαρός τραυματισμός μέσα στην «Φάρμα»

Μιλώντας για τον σοβαρό τραυματισμό στη Φάρμα που την οδήγησε στην αναγκαστική αποχώρηση η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι σε φάση φυσικοθεραπειών και προσπαθώ να κάνω ενδυνάμωση για να ξαναμπώ στους φυσιολογικούς ρυθμούς μου.
Έπαθα ρήξη χιαστού μέσα στη Φάρμα, ήταν πολύ επίπονο. Είχα πατερίτσες για ένα μήνα, ο πόνος ήταν αφόρητος. Ακούστηκε το κρακ μέσα στον αχυρώνα, το άκουσαν όλοι. Δεν περίμενα ότι μπορεί να είχα πάθει τόσο μεγάλη ζημιά. Μου στοίχισε πολύ αυτός ο τραυματισμός γιατί μέσα στη Φάρμα έζησα μια μοναδική εμπειρία, λάτρεψα αυτόν τον τρόπο ζωής, θα το έκανα ξανά χίλιες φορές.
Κάναμε αποτοξίνωση από τα κινητά και την τεχνολογία. Απόλυτη ηρεμία, ακούγαμε μόνο τον ήχο των ζώων. Δεν το μετανιώνω με τίποτα. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, είναι πιο εύκολο για μια μάνα να τα αποχωριστεί για λίγο καιρό.
Εντάξει βεβαίως υπήρχε η μητέρα μου, δίπλα στα παιδιά οπότε ήμουν απόλυτα ήσυχη. Θα πήγαινα στο Survivor, αν μου γινόταν πρόταση. Παθιάζομαι με το κομμάτι των αγωνισμάτων, μου αρέσει και θα το τολμούσα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει του χρόνου
».

Η διαταραχή πανικού και η βοήθεια του ψυχίατρου

Στη συνέχεια μίλησε για την ανάγκη της να επισκεφτεί ψυχίατρο για να διαχειριστεί τις κρίσεις πανικού: «Δεν έχω πάει σε ψυχολόγο. Ζήτησα τη βοήθεια ψυχίατρου, επειδή αντιμετώπιζα διαταραχή πανικού κάτι που είναι πιο έντονο και πιο δύσκολο. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι για να πάω στη δουλειά, ήθελα άμεση λύση. Έπρεπε να πάρω φαρμακευτική αγωγή. Δεν με βοήθησαν τόσο τα φάρμακα, όσο το ότι τα βρήκα με τον εαυτό μου και με το μέσα μου. Ήξερα από που πήγαζε όλο αυτό. Αν έπρεπε να δουλεύω κάθε βράδυ θα το έκανα γιατί έχω δυο παιδιά».

Η απώλεια του πατέρα της

Μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της λέει: «Τον μπαμπά μου τον λάτρευα, τον λατρεύω και θα τον λατρεύω. Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που δούλευε πάρα πολύ για να μεγαλώσει εμένα και τον αδερφό μου. Μας πρόσφερε τα πάντα, μας έμαθε να αρκούμαστε στα λίγα αλλά τα σημαντικά λίγα.
Επειδή πολλά ακούστηκαν και ειπώθηκαν να ανοίξω μια παρένθεση και να πω ότι δεν με νοιάζει καθόλου τι λέει ο κόσμος. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει από τη στιγμή που δεν είσαι εκεί πέρα για να ξέρεις τι γίνεται. Το θεωρώ τελείως άκυρο. Μπορώ να δικαιολογήσω κάποια πράγματα γιατί αυτό που είδε ο κόσμος στις οθόνες ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε μέσα.
Από την άλλη από τη στιγμή δεν είσαι εκεί πέρα και δεν ξέρεις, τι σχολιάζεις; Ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του όταν χειροτέρεψε. Ήξερε πόσο ήθελα να είμαι στην Φάρμα. Η μητέρα μου με ενημέρωσε αρκετές μέρες αργότερα. Δεν τον είδα. Από τη στιγμή που ο μπαμπάς μου διασωληνώθηκε, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Δυστυχώς περιμέναμε το μοιραίο. Δεν ήμουν σε κατάσταση να γυρίσω στο σπίτι να ενημερώσω τα παιδιά μου, πήρα τον χρόνο μου και ξέσπασα μέσα στην Φάρμα
».

Η σχέση της με τον Γρηγόρη

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον Γρηγόρη Αναστασιάδη: «Καλά είναι ο Γρηγόρης! Κατέβηκε στην Αθήνα, θα δουλεύει εδώ. Ο Γρηγόρης έχει μείνει ξανά στην Αθήνα δεν του είναι κάτι άγνωστο και ξένο.
Ο Γρηγόρης έχει περάσει πολλά, είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα. Είχα την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα προσωπικά μας και με κέρδισε η ευαισθησία του
».