MEDIA

Ο αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση

Θανάσης Χαϊκάλης
Σε σοβαρή κατάσταση ο αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη
ΑΝΤ1

Ο Θανάσης Χαϊκάλης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας - Συντετριμμένος ο Παύλος Χαϊκάλης

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ο μεγαλύτερος αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη, Θανάσης, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Πάτρας. Η εισαγωγή του Θανάση Χαϊκάλη, έγινε το περασμένο Σάββατο (5/3) κι ο ηθοποιός δηλώνει πολύ ανήσυχος για εκείνον.



Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του patrisnews, Γιώργο Γουβιά, ο οποίος μίλησε στην πρωινή εκπομπή: «Ο Θανάσης Χαϊκάλης, μέλος και πρωταγωνιστής στη θεατρική ομάδα, Δούρειος Ίππος, νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Πάτρας και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή».

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε, επενέβη και εξήγησε πως ο ηθοποιός είναι συντετριμμένος, όπως μεταφέρουν οι συνεργάτες της εκπομπής, που επικοινώνησαν μαζί του.

Ο Θανάσης Χαϊκάλης ήταν ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Η μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας», που ήταν προγραμματισμένη να ανέβει το Σάββατο 5 Μαρτίου στο τοπικό θέατρο Πύργου και τελικά, ακυρώθηκε από τον Δήμο Πύργου.

Τον αδερφό του, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, θα αντικαθιστούσε ο Παύλος Χαϊκάλης. Ωστόσο, η επιλογή αυτή δημιούργησε εντάσεις στον Δήμο και τελικά, αποφασίστηκε η ανάκληση του χώρου.

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Χαϊκάλης για την παράσταση στον Πύργο: «Με θεωρούν ανήθικο - Καταδικάστηκα από κουτσομπολιά»