MEDIA

Survivor: Τάκης εναντίον Ναυσικάς - «Πρέπει να καταλάβει η ότι δεν είναι δημόσιος υπάλληλος» (video)

Survivor: Τάκης εναντίον Ναυσικάς - «Πρέπει να καταλάβει η ότι δεν είναι δημόσιος υπάλληλος» (video)
Η Ναυσικά εξέφρασε τα παράπονά της για τον Τάκη, με τον ίδιο να πετάει τα «καρφιά» του εναντίον της
Glomex

Survivor: Η Ναυσικά εξέφρασε τα παράπονά της για τον Τάκη, με τον ίδιο να πετάει τα «καρφιά» του εναντίον της

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λίγες ώρες μετά το τελευταίο αγώνισμα του Survivor, εξέφρασε μερικά παράπονα για τους συμπαίκτες της αλλά και για τον Τάκη Καραγκούνια.

Συγκεκριμένα θεώρησε λάθος το να μην την συμβουλεύουν οι υπόλοιποι από την κόκκινη ομάδα ώστε να γίνεται καλύτερη και να φέρνει νίκες στην ομάδα της.

Όσο αναφορά τον Τάκη Καραγκούνια δήλωσε:«Ένα γεγονός που μου έσπασε πάρα πολύ τα νεύρα χθες ήταν ότι κατά την διάρκεια του αγώνα, αφού έχω παίξει ήδη μία φορά και είμαι εγώ με την Κάτια και τραβάμε τον Τάκη έχω κοπεί και δεν αντέχω άλλο, δεν πηγαίνουν τα πόδια και έχω τον Τάκη, ο οποίος μου μιλάει πάρα πολύ άσχημα».

Στη συνέχεια ακούσαμε τον Τάκη Καραγκούνια να τα βάζει με τη Ναυσικά: «Η Ναυσικά έχει χάσει τις δυνάμεις της, είναι και καιρό εδώ. Έχουμε δει να χωλαίνει συνέχεια, δεν αντέχει της βγαίνουν νεύρα. Εγώ προσπαθούσα να της δώσω να βγάλει ότι έχει από δυνάμεις. Θα πρέπει να καταλάβει η Ναυσικά πως δεν είναι θέσεις δημοσίου υπαλλήλου εδώ στο Survivor, χωρίς να θέλω να θίξω τους δημόσιους υπαλλήλους. Θέλω να πω ότι οι θέσεις δεν είναι μόνιμες. Και οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν κυρώσεις όταν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Θα πρέπει να προσφέρει περισσότερο αγωνιστικά. Πιστεύει κάποιες στιγμές ότι δεν την αγγίζει κανένας, γιατί είναι στην παρέα με τον Άρη Σοϊλέδη, τον καλύτερο παίκτη της ομάδας».