MEDIA

Survivor Spoiler 13/3: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία

Survivor Spoiler 13/3: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία
Τι θα δούμε απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ;
Instagram

Survivor Spoiler: Ποιά ομάδα θα πανηγυρίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας;

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor οι Μαχητές κέρδισαν στο αγώνισμα με το έπαθλο φαγητού. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα την ασυλία; Οι μπλέ δεν θέλουν να χάσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά παίκτη καθώς στο τελευταίο συμβούλιο αποχαιρέτησαν τον Σάββα Κάλφα.

Θα καταφέρουν οι Μαχητές να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας; Η απάντηση είναι «όχι». Η μπλε ομάδα γνωρίζει και σήμερα την ήττα. Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα για την ασυλία και στέλνουν ηττημένους τους Μπλε στο συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν υποψήφιους για αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι Μαχητές ξεκίνησαν με το δεξί την εβδομάδα και κέρδισαν στο αγώνισμα με το έπαθλο φαγητού. Σε μία ακόμα οριακή αναμέτρηση οι γυναίκες της μπλε ομάδας έκαναν τη διαφορά.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Κάτια και την Ασημίνα να μπαίνουν στον στίβο μάχης και την κόκκινη ομάδα να παίρνει την πρώτη νίκη. Ωστόσο μετά από πέντε ήττες οι μπλέ έκαναν την ανατροπή. Η Σοφιάνα νίκησε την Ευρυδίκη στο τελευταίο αγώνισμα φέρνοντας στην ομάδα της το έπαθλο φαγητού που περιελάμβανε σουβλάκια.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Ντου» Μαρτίκα στην Ταραμπάνκο - «Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις» - Τι θα δούμε σήμερα (13/3)