MEDIA

Survivor: «Ντου» Μαρτίκα στην Ταραμπάνκο - «Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις» - Τι θα δούμε σήμερα (13/3)

Survivor: «Ντου» Μαρτίκα στην Ταραμπάνκο - «Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις» - Τι θα δούμε σήμερα (13/3)
Διάσημοι και Μαχητές τα έδωσαν όλα στον στίβο μάχης, με φόντο το έπαθλο φαγητού.
Glomex

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία; -  Τι απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας στις προβλέψεις της Κάτιας; 

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι Μαχητές ξεκίνησαν με το δεξί την εβδομάδα και κέρδισαν στο αγώνισμα με το έπαθλο φαγητού. Σε μία ακόμα οριακή αναμέτρηση οι γυναίκες της μπλε ομάδας έκαναν τη διαφορά.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Κάτια και την Ασημίνα να μπαίνουν στον στίβο μάχης και την κόκκινη ομάδα να παίρνει την πρώτη νίκη. Ωστόσο μετά από πέντε ήττες οι μπλέ έκαναν την ανατροπή. Η Σοφιάνα νίκησε την Ευρυδίκη στο τελευταίο αγώνισμα φέρνοντας στην ομάδα της το έπαθλο φαγητού που περιελάμβανε σουβλάκια.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους μπλε η αποχώρηση του Σάββα

Μετά την αποχώρηση του Σάββα Κάλφα από το παιχνίδι επικρατεί ένα ιδιαίτερο κλίμα στην ομάδα των μπλε. Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) περίμεναν να αποχωρήσει η Σταυρούλα, ειδικά μετά το χαμό που ξέσπασε όταν έμαθε η Ασημίνα για τις αναρτήσεις που είχε κάνει για εκείνη η συμπαίκτριά της, πριν μπει στο παιχνίδι. Ωστόσο κάποιοι χάρηκαν ενώ κάποιοι άλλοι όχι…

Ο Γιώργος Κατσαούνης σχετικά με την αποχώρηση του Σάββα Κάλφα ανέφερε: «Μετά την αποχώρηση ανεβήκαμε σαν ομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι, νομίζω ότι δεν ήταν αισιόδοξος ο Σάββας είχε χάσει την πίστη του».

Εκείνη που σίγουρα δεν χάρηκε για την αποχώρηση του Σάββα είναι η Μαίη, η οποία φαίνεται να δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη διάλυση της τριάδας που απαρτίζονταν από εκείνη, τον Σάββα και τον Ανδρέα.

O Σπύρος Μαρτίκας απάντησε στην Κάτια Ταραμπάνκο η οποία είχε εκφράσει το σκεπτικό της σχετικά με την παραμονή της Σταυρούλας στο παιχνίδι λέγοντας ότι θα δημιουργήσει εντάσεις και προβλήματα στους αντιπάλους. «Αυτό μας συμφέρει γιατί θα έχουμε αντιπάλους που είναι πεινασμένοι, νευριασμένοι, στην τσίτα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Ταραμπάνκο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Βουλωμένο γράμμα διαβάζει η Κάτια. Κάτια μου νομίζω ότι βιάζεσαι πολύ. Προτρέχεις χωρίς να βλέπεις την αλήθεια. Η σταυρούλα είναι αξιόλογος χαρακτήρας και αξιόλογο παιδί. Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά η Σταυρούλα στην Συμβίωση μας είναι άψογη»

Στα ευχάριστα νέα ο Άρης Σοϊλέδης μοίρασε από ένα λουλούδι σε κάθε παίκτρια του παιχνιδιού για την «Ημέρα της Γυναίκας».

Τάκης: «Πρέπει να προσφέρει περισσότερο η Ναυσικά»

Ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στον Τάκη και την Ναυσικά την ώρα του αγωνίσματος, κατά τη διάρκεια που ο Τάκης έδινε ορισμένες οδηγίες για το αγώνισμα. Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό αγώνισμα ο μοναδικός παίκτης που δεν θα αγωνίστηκε είναι ο Τάκης για τους Διάσημους.

Ο Τάκης δήλωσε για την Ναυσικά: «Θα πρέπει να καταλάβει η Ναυσικά ότι η θέση της στο Survivor δεν είναι δημοσίου υπαλλήλου. Θα πρέπει να προσφέρει περισσότερο αγωνιστικά».

Η μαντινάδα που έκανε «έξαλλο» τον Απόστολο Ρουβά

Μετά τη νίκη των μαχητών η Τζο είπε μια μαντινάδα η οποία έλεγε: «Δεν είμαστε εγωιστές το δίκιο μας μας πνίγει γιατί είναι οι αντίπαλοι μπροστά μας τόσο λίγοι». Η μαντινάδα στάθηκε αφορμή για να παρεξηγηθεί ο παίκτης των κόκκινων Απόστολος Ρουβάς.

Ο Απόστολος Ρουβάς ανέφερε: «Ποτέ δεν αισθάνθηκα και έχω εκφράσει ότι είναι λίγοι. Τζο μπορείς να μιλήσεις με τους συμπαίκτες σου για να καταλάβεις αν εμείς λέγαμε κάτι τέτοιο αν θα το παίρνατε για πλάκα».

Survivor spoiler 13/3: Ποια ομαδα κερδιζει την ασυλία;

Ένταση και καβγάδες ξημέρωσαν στους μπλε, οι οποίοι για μία ακόμη φορά δείχνουν να είναι άνω-κάτω λίγο πριν τον αποψινό πρώτο αγώνα ασυλίας. Ποιος και γιατί λέει στην Ασημίνα «μαζέψου» στο νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα; Τι του απαντάει εκείνη; Η ένταση των δύο παικτών θα επηρεάσει την απόδοση των μπλε;

Το βράδυ της Κυριακής στο ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε το αγωνισμα για την πρώτη ασυλια της εβδομαδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι Κόκκινοι είναι αυτοί που θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Τάκης εναντίον Ναυσικάς - «Πρέπει να καταλάβει η ότι δεν είναι δημόσιος υπάλληλος» (video)

Στέλιος Κρητικός: Πώς αξιοποίησε τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor

Survivor: «Χείμαρρος» ο Σάββας εναντίον του Κατσαούνη και των κοριτσιών