MEDIA

Survivor: Συγκλόνισε ο Μαρτίκας – «Σπαρταρούσε, πέθανε στα χέρια μου» (video)

Survivor: Συγκλόνισε ο Μαρτίκας – «Σπαρταρούσε, πέθανε στα χέρια μου» (video)
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγησε προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο ο Σπύρος Μαρτίκας
Glomex

Survivor: Σε μία συγκλονιστική εξομολόγησε προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο ο Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πράγματα για εκείνον με το τηλεοπτικό κοινό στο επεισόδιο της Κυριακής (13/3).

Ο παίκτης των Μαχητών, μίλησε στην κάμερα για την οικογένειά του, αλλά και για το πώς έγινε φαρμακοποιός ενώ στη συνέχεια συγκλόνισε μιλώντας για ένα γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του:

«Ήμουν 30 χρονών σε διακοπές στην Κάλυμνο και η θεία μου η οποία μας μεγάλωσε με τη αδερφή της, τη γιαγιά μου, κατέβηκε να κάνει μπάνιο. Αφού κολύμπησε κολύμπησε, ακούσαμε μια φωνή από μακριά να ζητάει βοήθεια. Στην πρώτη βοήθεια που ακούμε, σηκώνομαι τρομάζω, βγαίνω από το σπίτι και στη δεύτερη βοήθεια βλέπω τη θεία μου να σηκώνει τα χέρια της και να παλεύει να σωθεί από πνιγμό.

Δεν κατάλαβα σε πόσα δευτερόλεπτα κολύμπησα δίπλα της και την κράτησα ψηλά να πάρει αέρα αλλά σπαρτάραγε στα χέρια μου. Την έβγαζα έξω ενώ σπαρταρούσε. Κατάφερα την έβγαλα, ήρθε το ασθενοφόρο και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της από πνιγμό. Άφησε την τελευταία της πνοή στα χέρια μου», ανέφερε μεταξύ άλλων με δάκρυα στα μάτια ο Σπύρος.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Τρέχουν από την παραγωγή και μου λένε 'το κάνεις μπροστά μας'»;