MEDIA

Survivor: Πανικός στο συμβούλιο με τον Τάκη να «κοπανιέται» - Οι απειλές για μηνύσεις και αποχώρηση

Survivor: Πανικός στο συμβούλιο με τον Τάκη να «κοπανιέται» - Οι απειλές για μηνύσεις και αποχώρηση
Glomex

Survivor: Τεταμένη ατμόσφαιρα στο συμβούλιο του νησιού, με τον Τάκη να λέει βαριά πράγματα σε βάρος των συμπαικτριών του

Οι Διάσημοι ηττήθηκαν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor και κλήθηκαν ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία και μετά από ένα έντονο επεισόδιο ανάμεσα σε Τάκη και Σπύρο, με τον πρώτο να ζητάει από τον δικηγόρο του να δράσει, η Κάτια, που μέχρι στιγμής είναι ο άνθρωπος που τα πάει καλύτερα από τον καθένα με τον Τάκη, αναφέρθηκε στα κριτήρια με τα οποία θα ψήφιζε, λέγοντας ότι είναι πολύ σημαντική και η διασφάλιση της ηρεμίας της ομάδας, φωτογραφίζοντας τον Τάκη ως ταραχοποιό. Εκείνος απάντησε έντονα και αποκαλύφθηκε ότι κάτι είχε προηγηθεί οφ κάμερας.

Με τεταμένη την ατμόσφαιρα συνεχίστηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας, με τον Τάκη να λέει βαριά πράγματα σε βάρος των συμπαικτριών του.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η Ναυσικά πήρε τον λόγο και το παζλ άρχισε να ξετυλίγεται. Ο Τάκης σύμφωνα με τους συμπαίκτες τους, σε μία διαφωνία που είχαν προτού πάνε στο Συμβούλιο, φέρεται να είπε στην Ευρυδίκη μιά φράση που αφορούσε τον πρώην παίκτη του παιχνιδιού, Βαλάντη.

Όπως είπαν Άρης και Βρισηίδα, ο Τάκης είπε: «είχε δίκιο γι’ αυτά που σου είχε πει», χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον τραγουδιστή. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι εννοούσε κάτι τόσο κακό σε βάρος της Ευρυδίκης. Ο εκνευρισμός του ήταν έκδηλος και ο Λιανός αναγκάστηκε πολλές φορές να τον επαναφέρει στην τάξη χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σε ένα χαοτικό συμβούλιο - Προσπάθησε να τους μαζέψει ο Λιανός