MEDIA

Δέσποινα Βανδή: Η απάντησή της στους καλλιτέχνες που δεν άκουσαν τα τραγούδια τους στο «Chart Show»

Δέσποινα Βανδή: Η απάντησή της στους καλλιτέχνες που δεν άκουσαν τα τραγούδια τους στο «Chart Show»
Instagram: desp1navandi

Κάποιοι δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους και η Δέσποινα Βανδή έδωσε την απάντησή της

Το «Chart Show» έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο (12/3) με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στα τραγούδια των 90s.

Αρκετοί καλλιτέχνες δεν άκουσαν τα τραγούδια τους και δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους, ενώ και στα social media χρήστες «έψαχναν» επιτυχίες που δεν ακούστηκαν ποτέ στο επεισόδιο.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης βρέθηκαν στα παρασκήνια του δεύτερου επεισοδίου του «Chart Show» και μίλησαν με τη Δέσποινα Βανδή.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη, ενώ απάντησε και στους τραγουδιστές που παρεξηγήθηκαν επειδή δεν είδαν τα τραγούδια τους να παίζουν στην εκπομπή του Alpha.

Για τον Νίκο Μαστοράκη, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Ήταν σκληρή η ανάρτησή του; Αλήθεια; Τα αρνητικά σχόλια τα έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν γίνεται να πρωταγωνιστείς σε ο,τιδήποτε, είτε στο θέατρο, είτε στο τραγούδι και να μην υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά, δε μπορείς να αρέσεις σε όλους. Είναι φοβερά ανυπόφορο αν κινείσαι με αυτόν τον γνώμονα».

Όσον αφορά στους τραγουδιστές που παρεξηγήθηκαν, η ίδια δήλωσε: «Ακούμε πολύ όμορφα τραγούδια, δεν υπάρχουν διαγωνισμοί εδώ. Δεν υπάρχουν βραβεία. Τραγούδια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Και για τις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί, υπάρχει ένας αλγόριθμος και μία συγκεκριμένη ομάδα που το έχει ξανακάνει για να φτάνουμε όσο γίνεται πλησιέστερα στην αλήθεια. Και στη διαφάνεια. Πάνω απ΄ όλα για τα τραγούδια θέλουμε να μιλήσουμε, δε διακυβεύεται η καριέρα κανενός. Ούτε αφαιρείται, ούτε προστίθεται».

Διαβάστε επίσης:

Χρυσή Πρεμιέρα για το «Chart Show Your Countdown» με την Δέσποινα Βανδή

Ο έρωτας δεν κρύβεται! Ο Βασίλης Μπισμπίκης στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στο «Chart Show»

Θάνος Καλλίρης: Ξέσπασε για το «Chart Show» - «Λυπάμαι. Γελάω επίσης αλλά δεν το δέχομαι»