MEDIA

Ελισάβετ Μουτάφη: Την Τρίτη η κηδεία του πατέρα της - Η σχετική ανάρτηση

Ελισάβετ Μουτάφη
Η κηδεία του πατέρα της Δημήτρη Μουτάφη θα γίνει την Τρίτη (22/03) στις 11 το πρωί

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη στο Instagram για την ημερομηνία της κηδείας του πατέρα της και την επιθυμία της οικογένειάς της

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ελισάβετ Μουτάφη μετά την απώλεια του πατέρα της. Όπως ανέβασε πριν από λίγο η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κηδεία του Δημήτρη Μουτάφη θα γίνει την Τρίτη (22/03) στις 11 το πρωί, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ηθοποιός, έκανε επίσης γνωστή την επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί ο σύλλογος καρκινοπαθών εθελοντών φίλων ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι).

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτησή της στο Instagraminstagram.com/elisavet_moutafi_official

Η ανάρτησή της για το θάνατο του πατέρα της

H Ελισάβετ Μουτάφη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με τον ίδιο από όταν την είχε συνοδεύσει στον γάμο της νυφούλα και στη λεζάντα έγραψε:

«Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο, ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’ αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου, στην Λούνα σου… Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ…».