MEDIA

Survivor Spoiler: Αυτοί χάνουν απόψε τη δεύτερη ασυλία - Χαμός στην παραλία

Survivor Spoiler: Αυτοί χάνουν απόψε τη δεύτερη ασυλία - Χαμός στην παραλία
Οι κόκκινοι έχουν ήδη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.
Instagram

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Οι δύο νέες ομάδες είναι έτοιμες να ριχτούν στο στίβο μάχης για να πάρουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Οι παίκτες ακόμη προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, μετά τις αλλαγές των ομάδων. Υπενθυμίζεται ότι η νέα ομάδα των κόκκινων στο Survivor, έχουν χάσει για δύο συνεχόμενες φορές με αποτέλεσμα η ψυχολογική κατάσταση των παικτών να είναι πεσμένη.

Υπενθυμίζεται ότι, οι κόκκινοι έχουν ήδη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα καθώς οι μπλε κέρδισαν το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας. Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας που θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας μετατρέπεται σε μία μεγάλη πρόκληση και για τις δύο ομάδες. Στις παραλίες των δύο ομάδων αναδύονται νέες κόντρες ανάμεσα σε παίκτες. Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ξαφνιάζονται ακούγοντας το όνομά τους.

Ποιοι κερδίζουν την δεύτερη ασυλία του Survivor;

Οι νέες ομάδες του Survivor άλλαξαν την καθημερινότητα του παιχνιδιού, με τους παίκτες να προσπαθούν να αφήσουν εκτός στίβου μάχης τους τσακωμούς προκειμένου να φτάσουν όσο πιο κοντά μπορούν, στο αποψινό έπαθλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απόψε την ασυλία κερδίζει η νέα κόκκινη ομάδα. Έτσι, η νέα μπλε ομάδα θα είναι αυτή που θα πρέπει να υποδείξει υποψήφιους προς αποχώρηση.

Καβγάς ανάμεσα σε Κατσαούνη και Μυριέλλα

Υπενθυμίζεται ότι, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή, μετά τις αλλαγές, βρέθηκαν στην ίδια παραλία και πλέον ανήκουν στην ομάδα των Κόκκινων. Ωστόσο, δεν άργησε η στιγμή όπου οι δυό τους καβγάδισαν μπροστά στην κάμερα, με αφορμή δώρο του Γιώργου προς την Μυριέλλα. Όπως αναφέρει στο παρακάτω βίντεο και ο ίδιος, πρόκειται για έναν σταυρό που έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία.

«Στη Μυριέλλα είχα δώσει έναν σταυρό. Αυτός ο σταυρός έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για εμένα. Τα δώρα δεν δωρίζονται» είπε ο Γιώργος Κατσαούνης, μιλώντας στην κάμερα του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, ζήτησε από την συμπαίκτρια του να του δώσει πίσω τον σταυρό. «Είναι σαν να μη σέβεσαι τον άγιο μου και την πίστη μου» της είπε.

Από την άλλη πλευρά, η Μυριέλλα Κουρεντή ανέφερε: «Ο Γιώργος Κατσαούνης για άλλη μία φορά απέδειξε ότι δεν μπορώ να τον εμπιστεύομαι, ούτε μπορώ να εμπιστεύομαι την κρίση του ούτε να νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος σέβεται κάποια πράγματα {..} Τον σταυρό σου, τον έχω μέσα σε μία θήκη στην τσάντα μου και θα στον έδινα -ούτως ή άλλως- στον είχα προσφέρει κιόλας αλλά δεν τον ήθελες» του απάντησε με ύφος.

«Δεν θέλω ο σταυρός που της έδωσα και είναι του Αγίου Εφραίμ να πάει χαμένος και να τον αφήνει μέσα στην τσάντα και να μην τον φοράει, για να μην πει ο κόσμος ότι φοράει ακόμα το σταυρό του Τσάκα Τσούκα. Θα πάω να τον πάρω πίσω και θα το φοράω εγώ τον σταυρό» εξήγησε ο Γιώργος Κατσαούνης όσον αφορά στην κίνηση να της ζητήσει πίσω τον σταυρό που της δώρισε.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Γυμνές βουτιές, παιχνίδια στην παραλία και «καυτό» ζέσταμα – Οι νέες ομάδες «δένονται»

Survivor: Στα χέρια Στάθης-Τάκης, ο θυμός του Λιανού, ο κακομούτσουνος πάπιος και ο πρώτος υποψήφιος