MEDIA

Survivor: Στα χέρια Στάθης-Τάκης, ο θυμός του Λιανού, ο κακομούτσουνος πάπιος και ο πρώτος υποψήφιος

Survivor: Στα χέρια Στάθης-Τάκης, ο θυμός του Λιανού, ο κακομούτσουνος πάπιος και ο πρώτος υποψήφιος
Survivor: Το επεισόδιο της Κυριακής είχε από όλα πριν να φτάσουμε στο συμβούλιο του νησιού και τον πρώτο υποψήφιο
ΣΚΑΙ

Survivor: Το επεισόδιο της Κυριακής είχε από όλα πριν να φτάσουμε στο συμβούλιο του νησιού και τον πρώτο υποψήφιο

Τα απόνερα του ανακατέματος των ομάδων του Survivor έγιναν ακόμα πιο αισθητά στο επεισόδιο της Κυριακής με τους παίχτες των δύο νέων ομάδων να προσπαθούν να αφομοιώσουν τις αλλαγές και να νιώσουν καλύτερα με τους συμπαίχτες τους.

Χαρακτηριστική η αντίδραση του Γιώργου Κατσαούνη ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του επειδή θα αγωνίζεται πλέον με τα κόκκινα χρώματα φάνοντας μέχρι του σημείου να δακρύσει λέγοντας ότι νιώθει πως πρόδωσε το στρατόπεδο του.

Το ίδιο κλίμα και για ορισμένους από τους πρώην κόκκινους που έγιναν τώρα μπλε, όπως οι Ευριδίκη Παπαδοπούλου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Αρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας με τον τελευταίο να προσπαθεί να «σπάσει τον πάγο» με τον Σπύρο Μαρτίκα με «παράπονα» επειδή δεν τον σκέπασε το βράδυ.

Η νευρικότητα «βγήκε» και στο ζευγάρι Γιώργος Κατσαούνης-Μυριέλλα Κουρέντη οι οποίοι τσακώθηκαν με αφορμή τον σταυρό του Αγίου Εφραίμ που είχε δωρίσει ο αγρότης στην ηθοποιό και τον οποίο τον ζήτησε πίσω γιατί δεν τον σεβάστηκε, όπως είπε.

Στους νέους «κόκκινους» προσπάθησαν να ξεπεράσουν την αμηχανία στήνοντας διαγωνισμό πίτας και στη συνέχεια κάλπη για να δουν ποιος είναι ο καλύτερος σεφ.

Εντούτοις η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αν και είδε με καλό μάτι τις αλλαγές εξομολογήθηκε ότι υπάρχει και ένα άτομο για το οποίο έχει πολλές αμφιβολίες λέγοντας «η μόνη για την οποία έχω αμφιβολίες είναι Σταυρούλα Χρυσαειδή. Μου φαίνεται -και ελπίζω να κάνω λάθος- ότι ο λόγος που με προσεγγίζει και προσπαθεί να έρθει κοντά μου και να μου μιλήσει είναι για στρατηγικό σκοπό».

Στα αγωνιστικά αυτό που ξεχώρισε ήταν ο αγώνας ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Στάθη Σχίζα όταν ο μισθοφόρος έκλεισε το δρόμο στον πρώην συμπαίκτη του και νυν αντίπαλο του την ώρα που αυτός μάζευε τα μπαλάκια για τους στόχους με τον Στάθη να τον γκρεμίζει στο έδαφος και τον Γιώργο Λιανό να τους ξεκαθαρίζει πως αν κάτι τέτοιο επαναληφθεί θα αποβληθούν και οι δυο από τους επόμενους αγώνες.

Τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι νέοι μπλε με ηγέτη τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος σφράγισε με 12-7 τη νίκη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Ακολούθησε ο αγώνας για την ατομική ασυλία με νικητή του επάθλου, το οποίο κατονόμασε ως «κακομούτσουνο πάπιο» τον Γιώργο Κατσαούνη.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός έστειλε αυστηρό μήνυμα ότι περιστατικά και συμπεριφορές όπως αυτό ανάμεσα στον Στάθη και τον Τάκη δεν θα γίνει ανεκτό στο μέλλον ενώ στην ψηφοφορία που ακολούθησε πρώτος υποψήφιος για τους «κόκκινους» βγήκε ο τραυματίας Ανδρέας Ματθαιακάκης μετά από… ντέρμπι με την Μυριέλλα Κουρέντη

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Στα «μαχαίρια» Ναυσικά-Τάκης - «Δεν έχει πολύ μυαλό», «θες και συγχαρητήρια;»