MEDIA

Κρυσταλλία: Θέλω 18.000 παιδιά μετά τον Νικηφόρο, δεν ένιωθα ποτέ όμορφη

Κρυσταλλία: Θέλω 18.000 παιδιά μετά τον Νικηφόρο, δεν ένιωθα ποτέ όμορφη
Η Κρυσταλλία μίλησε για την οικογένειά της αλλά και για το πώς ένιωθε στο σχολείο
ΑΝΤ1

Η Κρυσταλλία μίλησε για την οικογένειά της αλλά και για το πώς ένιωθε στο σχολείο

Για τα μαθητικά της χρόνια, την αγάπη που έχει στον γιο της, Νικηφόρο, αλλά και για την επιθυμία της να αποκτήσει «18.000 παιδιά» μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Κρυσταλλία.

Η τραγουδίστρια η οποία είναι μια από τους κριτές στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» είπε για τα χρόνια της στο σχολείο ότι «δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου, ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν. Όταν μιλάω, είμαι λίγο αθυρόστομη. Με λες και νταλικιέρη. Ερχόντουσαν αγόρια αλλά εντάξει. Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες».

Παράλληλα η Κρυσταλλία διεμήνυσε ότι «όταν με βάζουν στην άκρη και με ρωτάνε κάτι, είμαι σαν το ελάφι που το χτυπάει προβολέας. Μπορεί να το έχω από το σχολείο, θα το λύσω με τον ψυχολόγο μου».

Ξεχωριστό κεφάλαιο στη συζήτηση αποτέλεσε η οικογένεια της Κρυσταλλίας, η οποία πριν από 1,5 χρόνο έγινε μητέρα του μικρού Νικηφόρου: «Ο γιος μου, ο Νικηφόρος είναι 14 μηνών. Θα ήθελα ιδανικά να κάνω τέσσερα παιδιά, αλλά τώρα που είδα πως είναι… το πάω πιο σιγά. Δεν έχουμε ουσιαστική βοήθεια, έχουμε μια κυρία που έρχεται για λίγες ώρες. Είναι πολύ απαιτητικό και να δουλεύεις και να έχεις και ένα πιτσιρίκι. Είναι εξαντλητικό, αλλά τον έχουμε και το ζούμε».

Παρά τις δυσκολίες, πάντως, η Κρυσταλλία εξομολογήθηκε ότι «εγώ θέλω 18.000 παιδιά».